Se Penélope Cruz umika iz javnega življenja?

V prihodnje se bomo morali verjetno odpovedati čarobnemu pogledu na prelepo špansko igralko Penélope Cruz. Vsaj za nekaj časa …

27. 5. 2011

Bo mali vse skupaj prespal? In če bo morda vendarle kaj narobe z Leom … Bo Javier res poklical? Takšna in podobna vprašanja so bila resnično najpomembnejša stvar, ki so na pomemben večer, na premieri četrtega dela filma Pirati s Karibov z naslovom Pirati s Karibov: Z neznanimi tokovi v kalifornijskem Disneylandu, zaposlovala špansko igralko Penélope Cruz.

Navdušila

To je bil njen prvi večji javni nastop po rojstvu sinčka Lea, ki je luč sveta ugledal konec januarja. Hollywoodska zvezdnica je ta dogodek nestrpno pričakovala z nasprotujočimi si občutki – kot vsaka mama, ki prvič v življenju preživi večer brez svojega otročka. No, živčnosti pa potem vendarle ni pokazala – kot sanjsko lep labod se je v obleki s perjem znamke Marchesa sprehodila po rdeči preprogi. Celo svojemu filmskemu partnerju Johnnyju Deppu, najbolj ležernemu glavnemu piratu vseh časov, je jemala dih. In to čeprav kot njen dober prijatelj že več kot deset let zelo dobro pozna izžarevanje slavne ' Pé'.

Gostje zabave ob premieri sploh niso mogli verjeti, da naj bi imela Španka še pred kratkim nekaj odvečnih nosečniških kilogramov na svojih rebrih. Težko predstavljivo je bilo tudi to, da je bila menda še nekaj ur pred premiero zaposlena s tem, da je Lea dojila in mu brundala španske uspavanke. Potem pa so stilisti po hitrem postopku poskrbeli, da so jo za njen prvi 'prosti' večer, odkar je postala mamica, preobrazili v boginjo glamurja.

Družina drži skupaj

Za Penélope pa njena 'lepotna posadka' trenutno ni tako zelo pomembna, veliko pomembnejša zanjo je neka druga ekipa – brez velike družine pri njej ne gre! Najprej je treba seveda omeniti njenega soproga Javierja Bardema, ki se s sinčkom v naročju ponosno sprehaja po parkih v Los Angelesu. Igralca naj bi bila v vlogi staršev 'očarljiva', kot je izjavil Johnny Depp po tem, ko ju je obiskal v njuni vili v bližini Sunset Stripa.

Tisti, ki ima to srečo, da lepotico lahko obišče v njeni vili, ima velike možnosti, da bo tam srečal tudi njena starša, Eduarda in Encarno. Še posebej Encarna, ki je nekoč delala kot frizerka, je svoji slavni hčerki v čustveno oporo, poleg tega pa je tudi idealna varuška. Tudi ona je, skupaj s svojim zetom Javierjem, prisostvovala rojstvu Lea v sloviti losangeleški bolnišnici Cedars-Sinai. Penélope sta v veliko oporo tudi njena mlajša sestra Mónica in prav tako mlajši brat Eduardo.

“Vsa moja družina me prav vsak dan zelo osrečuje,” odgovarja Penélope, ko jo vprašajo, zakaj tako žari in zakaj je videti tako dobro. V zahvalo za družinsko podporo pa zvezdnica skrbi za to, da tudi njena sestra in brat okušata svet šovbiznisa. Mónica, ki je svoji slavni sestri na las podobna, je v Španiji že prepoznaven televizijski obraz. Kako zelo je podobna svoji starejši sestri, ne nazadnje dokazuje tudi to, da jo je celo nadomestila v nekaterih prizorih najnovejšega filma o piratih. Namesto Penélope je vskočila takrat, ko so snemali celotno telo in bi bil torej viden njen nosečniški trebušček. Eduardo, edini glasbenik v družini, ki je znan predvsem po tem, da je že nekaj mesecev v razmerju z 'razočarano gospodinjo' Evo Longorio, pa je imel prste vmes pri ustvarjanju glasbe za ta film.

Tudi najožji sorodniki Javierja Bardema, mama Pilar, sicer prav tako igralka, in sestra Mónica ter brat Carlos, pridejo v zadnjem času pogosto na obisk. Kadar se oglasijo še njuni prijatelji, kot so Salma Hayek, Kate Winslet, Ashton Kutcher in Demi Moore, pa se velika španska družina pač pomeša z največjimi hollywoodskimi zvezdniki, kar ne povzroči kakšnega posebnega vzhičenja. Najverjetneje sta prav Javier in Penélope najbolj 'prizemljena' in preprosta zvezdnika na svetu.

Posvečala se bo materinstvu

Slavna zakonca v svoji sreči, ki jo je sinček Leo še povečal, najpogosteje uživata v miru in tišini. Prav pred kratkim je Penélope v intervjuju za ameriško revijo GQ navdušeno povedala:

“V prvi sekundi, ko zagledaš ta mali obrazek, se tvoje življenje spremeni za vedno!”

Bolj konkretno to zanjo pomeni, da bo imela družina v prihodnje prednost. Letos bo posnela le dva filma. To med drugim pomeni, da bodo njeni javni nastopi, kot je bil pred kratkim v Disneylandu, ki jemljejo dih, postali redkejši. Zato pa bodo toliko bolj dragoceni.

Vir: Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri