Se je Jennifer Aniston zaročila?

Ameriška igralka Jennifer Aniston, ki nima veliko sreče v ljubezni, je že nekaj mesecev srečno zaljubljena v igralca Justina Therouxa. Par je tako prepričan o svoji ljubezni, da sta se že preselila skupaj.

24. 6. 2011

Dvainštiridesetletna svetlolaska, ki ji je pred leti srce zlomil takrat še njen mož Brad Pitt, ko jo
je zapustil in začel razmerje z Angelino Jolie, je po dolgem času spet zaljubljena do ušes, in sicer v tri leta mlajšega igralca Justina Therouxa. Par se je spoznal in zaljubil lansko jesen na snemanju filma Wonderlust. Čeprav je Anistonova nekaj časa poskušala skrivati razmerje pred mediji, se je hitro razvedelo, da je v Hollywoodu nov zvezdniški par.

Kmalu za tem pa so v javnost pricurljale še informacije, da naj bi Justin imel dekle, ko se je zapletel z Jennifer. Igralec naj bi bil že več kot desetletje v razmerju s hollywoodsko stilistko Heidi Bivens. Heidijina mama Marilyn je za ameriške medije potrdila, da sta bila njena hčerka in igralec še v zvezi, ko se je že pisalo, da je z Jenn. Marilyn je še dodala, da je Justin Heidi rekel, da je celotna zadeva z Jennifer le velik nesporazum. Kmalu za tem je Heidijina predstavnica za tisk izjavila:

“Heidi in Justin sta bila skupaj 14 let. Spoznala sta se, ko ji je bilo 20 let, Justinu pa 24. Prejšnji
konec tedna se je izselila iz njunega skupnega doma. Nadaljnjih komentarjev Heidi ne bo dajala.”

Medtem pa so njegovi prijatelji trdili, da je bilo njune zveze že zdavnaj konec in da naj bi se razšla, še preden je Justin spoznal Jennifer. Zaljubljenca sta se kot par začela v javnosti pojavljati šele maja, ko so ju skupaj videvali tako v Los Angelesu kot New Yorku.

Njuno razmerje pa je očitno zelo resno, saj je svetlolaska pred kratkim igralca vprašala, ali bi skupaj tudi zaživela. Theroux je bil nad idejo navdušen in se je v zvezdničin losangeleški dom vselil le teden dni po tem, ko se je iz njunega skupnega doma izselilo njegovo nekdanje dekle Heidi. Paparaci, ki se nenehno trudijo ujeti prelepo Jennifer z njenim novim izbrancem, pa so opazili, da zvezdnika na levih prstancih nosita podobna zlata prstana, zato so se že začela pojavljati ugibanja, ali sta morda zaročena. Par pa vedno glasnejših govoric ni niti potrdil niti ovrgel. Justina so s prstanom opazili že aprila v New Yorku, njo pa šele maja v Los Angelesu. Na njenem pa naj bi bilo celo vgravirano njegovo ime.

Očitno imata igralca podoben okus za nakit, saj poleg podobnih zlatih prstanov nosita tudi podobni zlati uri. Par naj bi se več mesecev skrival pred zvedavimi fotografi in radovednimi mimoidočimi in se nista skupaj pojavljala v javnosti. Če pa sta se že, sta zelo pazila, da nista nikakor izkazovala naklonjenosti drug drugemu. Zdaj pa viri blizu para trdijo, da sta se prenehala skrivati in sta začela živeti normalno življenje, Jennifer pa naj bi svojega ljubimca prijateljem po novem predstavljala kot fanta.

Njeni bivši

Njeni bivši niso želeli resne zveze

Čeprav Jennifer do zdaj ni imela veliko sreče v ljubezni, je imela kar nekaj ljubezenskih razmerij.
Med njenimi ljubimci se je znašel igralec Josh Hopkins, ki s Anistonovo ni želel začeti resnejšega
razmerja, ampak je raje ostal pri poletni romanci. Igralka je šla tudi na nekaj zmenkov z nekdanjim fantom Lindsey Lohan, Harryjem Mortonom. Lansko poletje se je svetlolaska videvala z igralcem Bradleyjem Cooperjem, vendar je on potem raje začel razmerje z Renee Zellweger.

Z Gerardom Butlerjem je Anistonova zaigrala skupaj v filmu in želela je, da bi njuna kratka romanca prerasla v kaj večjega, vendar ni bilo tako. Na njenem seznamu so tudi John Mayer, Jason Sudeikis, Paul Sculfor in Vince Vaughn, vendar nobeno od teh razmerij ni trajalo pretirano dolgo.

Meta Kač za Story