Se Demi Moore in Ashton Kutcher razhajata?

O trenutno šest let trajajočem razmerju 42-letne Demi Moore in 27-letnega Ashton Kutcherja se te dni veliko piše.

6. 10. 2011

Vsepovsod je brati, da so Ashtona začele zanimati mlajše ženske, Ashtonov tiskovni predstavnik pa za zdaj še vedno ni komentiral nobenih govoric o zvezdnikovem morebitnem varanju.

Prvi tviter simptomi!

Prvi pokazatelj, da je nekaj narobe, je bil Twitter.

Na njem sta tako Demi (48) kot Ashton (33) preživela veliko časa. Prek Twitterja sta si pošiljala slike in izmenjavala sporočila, svoje zasebno življenje pa tudi sicer rada delila s svojimi oboževalci.

Objavljala sta slike nedeljskega zajtrka, ko sta ležala v postelji, iz kopalnice ... Ashton se je nemalokrat zahvaljeval za lepo oblikovano ritko svoje nekoliko starejše žene. Po drugi strani pa je Demi na Twitterju pisala o tem, katere besede uporabi, da svojega žrebca zvabi v posteljo.

A ti časi so očitno minili.

Trenutno igralka namreč piše o povsem drugačnih temah, o mučenju slonov ter psov. Ashton pa se najraje razpiše o svoji novi aplikaciji, kjer objavlja stvari, ki se mu zdijo zanimive.

Govori se ...

Morda pa ima Ashton preveč dela z domnevnimi ljubicami, ki se pojavljajo v njegovem življenju?

Zadnja v vrsti naj bi bila 23-letna mladenka, s katero si je privoščil vroč večer v San Diegu. In to še ni vse, naslednji dan naj bi imela z Demi obletnico poroke, kar je bilo lepotcu očitno malo mar in se je raje odločil za divjanje po lokalih s prijatelji ter pozneje še poskakovanje po sobah z lepoticami. Neki vir je povedal, da naj bi bil Ashton v džakuziju s štirimi lepoticami in steklenico vodke. Večer pa naj bi končal s 23-letno Saro Leal, in sicer v razkošnem apartmaju hotela Hard Rock.

Prvič se je napetost med zakoncema pojavila, ko so Ashtona fotografirali v avtomobilu z Austin Dawn (19), hčerko bivše punce Hugha Hefnerja. In ker dekle velja za dokaj razuzdano in zabave željno, seveda Demi ni bilo vseeno, da se druži z njenim možem. Zanimivo, da je še zelo pred kratkim Demi v nekem  televizijskem intervjuju opisovala skrivnost svojega uspešnega zakona.

“Razmerje moraš vedno postaviti na prvo mesto. Prav v tem pa je težava, če delaš tako veliko kot midva. Treba je znati najti pravo razmerje med družino in kariero. Očitno nama uspeva zato, ker zelo malo časa preživiva ločeno.”

Ashton je postal zvezdnik

Nekaj časa je veljalo, da je Ashton igračka mnogo bolj priljubljene Demi Moore, zdaj pa se zdi, da je stvar malce drugačna.

Demi počiva na lovorikah stare slave, medtem ko se Ashton od lepotca, ki igra le na karto privlačnosti, počasi levi v velikega zvezdnika. Spomnimo se samo uspeha, ki ga je dosegel, ko je v nanizanki Dva moža in pol zamenjal norega Charlieja Sheena. Tista epizoda je imela rekordno gledanost. Demijin naslednji projekt pa je najstniška komedija, v kateri igra mamo Miley Cyrus. Še do nedavnega bi tako vlogo verjetno zavrnila, saj se najraje vidi v vlogi fatalke, ki omreži vsakega moškega. Tisti, ki so ji blizu, pravijo, da zelo trpi, ker se njen mož počasi osamosvaja, kar kaže tudi tedaj, ko se z njim pojavi recimo na rdeči preprogi. Vedno je v njegovi bližini, ga drži za boke in poskrbi, da je z njim na čim več fotografijah.

Dejstva

... o Demi Moore

Igralka Demi Moore se je leta 1982 poročila s pevcem Freddyjem Moorom in z njim ostala v zakonu tri leta. Na snemanju serije Delo na črno je spoznala Brucea Willisa, s katerim sta se poročila po dveh mesecih skupnega življenja. Imata tri hčerke, Rumer (21), Scout LaRue (20) in Tallulah Belle (17). Razšla sta se leta 1998, uradno pa dve leti pozneje. Nekaj časa je lepotica samevala, nato pa po dveh letih zveze leta 2005 skočila v zakon z lepotcem Ashtonom Kutcherjem. Največ časa zakonca preživita v Los Angelesu.