Se bosta Khloe in Lamar sploh ločila?

Kardashianovih ni nikoli dovolj, bi lahko dejali. Prav neverjetno je, kako je vsa družina vedno v vrhu zanimanja, pa čeprav nihče ni naredil praktično nič pomembnega. Če je Kim pred poroko, se Khloe ločuje ... Če ni drugega, gre mama na plastično operacijo ...

Khloe in Lamar (foto: Profimedia) Profimedia
2. 3. 2014

Tokrat bomo pokukali v zakulisje ločitve med Khloe Kardashian in košarkarjem Lamarjem Odomom. Pred kratkim sta se namreč ločevala, zdaj pa je Lamar izjavil, da bo Khloe za vedno njegova soproga, pa četudi bo prišlo do ločitve. Upa pa, da se to ne bo zgodilo. ''Čas bo pokazal, kako se bo vse skupaj razpletlo,'' je dejal v intervjuju. Pravi, da so leta, ki jih je preživel s Khloe, nekaj najlepšega, kar se mu je zgodilo v življenju.

No, takoj dodaja, da so nekaj najboljšega tudi njegovi otroci iz prejšnje zveze. Očitno pa Khloe na celotno situacijo gleda povsem drugače. Tako se je vrgla na strogo dieto, da bi bila v top formi, ko se bo podala v lov za novim možem. Na dan zaužije samo 400 kalorij. Do 14. ure ne je ničesar, takrat poje samo malce piščanca ali pa tune z zelenjavo. Vse skupaj je pripravljeno na pari. Za večerjo si privošči proteinski šejk in to je vse, kar zaužije. Seveda vse skupaj ni najbolj zdravo, kar ji govorijo tako prijatelji kot družina, a si ne da dopovedati. Že vse življenje se bori s kilogrami, zdaj pa očitno res hoče priti do idealne teže. Vprašanje je le, ali ji bo uspelo.

Lamar pa je ubral drugo pot. Podpisal je pogodbo s španskim klubom Laboral Kutxo in se tako po 14-letni karieri v NBA seli v Evropo. Upa, da bo tam pozabil vse, kar se mu je zgodilo v zadnjem času, in da bo začel na novo. Zanimivo pa je, da od Khloe zahteva 10 milijonov dolarjev in prstan, ki ji ga je podaril in za katerega je odštel več kot 800 tisoč evrov. V nasprotnem primeru ne namerava podpisati ločitvenih papirjev. S tem bi si Khloe tudi zagotovila, da ne bo objavil posnetkov njunega seksa. Lamar verjetno tudi zelo veliko ve o klanu Kardashian in cena 10 milijonov bi kupila tudi njegov molk.

Sandra Bratuša za revijo Story