Scarlett Johansson: Rose ne bo edinka

Hollywoodska zvezdnica Scarlett Johansson je presrečna, saj je pred kratkim povila svojega prvega otroka, deklico, ki ji je nadela ime Rose

24. 9. 2014

Čeprav je ameriška igralka danskih korenin Scarlett Johansson stara komaj 29 let, je v Hollywoodu dejavna že dve desetletji, v katerih je odigrala veliko nepozabnih vlog. Bila je depresivna v Tokiu, neizprosna akcijska junakinja, zapeljivka, ki se ji ni mogoče upreti ... Daleč najrazburljivejšo vlogo pa ji je pred nedavnim namenilo resnično življenje – lepotica je v New Yorku povila svojega prvega otročička.

"Mali deklici je ime Rose. Mama in njena hčerka se počutita zelo dobro," je naznanil njen tiskovni predstavnik Marcel Pariseau, ki je še poudaril, da sta Scarlett in njen zaročenec, francoski novinar in lastnik oglaševalske agencije Romain Dauriac, zelo srečna, a hkrati prosita medije za spoštovanje zasebnosti in razumevanje, da v bližnji prihodnosti ne bodo dočakali fotografije njune hčerkice.

Skrivala trebušček

Zasebnost je za Scarlett bila in tudi ostaja zelo pomembna tema. Do zadnjega ni niti uradno potrdila, da pričakuje otroka. Namesto tega je igralka, ki z znanstvenofantastičnim akcijskim filmom Lucy polni kinematografske blagajne po vsem svetu, poskušala na vse mogoče načine skriti svoj čedalje večji nosečniški trebušček pred radovednimi pogledi.

Po vsem tem sploh ni čudno, da je o rojstvu Rose znanega zelo malo, a nekaj informacij je vendarle pricurljalo v javnost. Ve se, da je deklica luč sveta ugledala v newyorški bolnišnici Presbyterian/Weill Cornell Medical Center, ki med zvezdniki in kronanimi glavami uživa odličen sloves. Scarlett, ki se je prav tako rodila v New Yorku, je nazadnje s svojim srčnim izbrancem sicer živela v Parizu, a je na vsak način hotela, da se njena hčerka rodi v Ameriki in tako avtomatično dobi ameriško državljanstvo.

Želi imeti svoj mir

Prvih nekaj tednov bo mlada družinica preživela v igralkini hiši v Hamptonsu, kjer sta Scarlett in Romain uživala že v poletnih mesecih. "Scarlett so v zadnjih tednih pogosto videli na sprehodu v Napeague State Parku, včasih samo, včasih pa z Romainom," je razkril neki lokalni reporter in dodal: "Ni ravno veliko udeležena v javnem življenju, očitno je rada doma in želi imeti svoj mir."

Scarlett in 32-letni Romain se nameravata v Francijo vrniti šele konec oktobra. Že zdaj pa je jasno še nekaj – mala Rose ne bo ostala edinka! Neki znanec slavnega para je namreč razkril: "Želita si še veliko otrok!" Ja, otroci so pač naše največje bogastvo ...