Scarlett Johansson naj bi se poročila!

30-letna ameriška igralka Scarlett Johansson, ki je pred kratkim postala mamica, naj bi se s svojim partnerjem Romainom Dauriacom na skrivaj sprehodila do oltarja.

Scarlett Johansson (foto: Profimedia) Profimedia
1. 12. 2014

Ljubka Scarlett, ki je odslej kratkolaska, je v dveh letih, odkar jo povezujejo s francoskim novinarjem in lastnikom oglaševalske agencije, izkusila vse.

Novembra 2012 ga je spoznala, septembra 2013 sta se zaročila in kaj kmalu tudi oznanila, da pričakujeta otroka. Septembra letos je na svet prijokala deklica Rose Dorothy, zdaj pa so se razširile še govorice, da sta se Scarlett in Romain poročila. In to naj bi se zgodilo že septembra!

Scarlett

Za zdaj je znano samo to, da naj bi se poročila na intimni ceremoniji v Združenih državah Amerike, in ne v Romainovem rojstnem Parizu.

Zelo dolgo je skrivala tudi nosečnost!

Zasebnost je za Scarlett bila in tudi ostaja zelo pomembna tema. Do zadnjega ni niti uradno potrdila, da pričakuje otroka. Namesto tega je igralka poskušala na vse mogoče načine skriti svoj čedalje večji nosečniški trebušček pred radovednimi pogledi.

Scarlett

Po vsem tem sploh ni čudno, da je o rojstvu Rose znanega zelo malo. Ve se le, da je deklica luč sveta ugledala v newyorški bolnišnici Presbyterian/Weill Cornell Medical Center, ki med zvezdniki in kronanimi glavami uživa odličen sloves. 

No, glasne pa so tudi govorice o tem, da mala Rose ne bo ostala edinka! Neki znanec slavnega para je namreč razkril: "Želita si še veliko otrok!" Kdo ve, koliko časa, preden bomo izvedeli, če je res. ;)