Savina Atai končno o tem, kaj jo je težilo in novi poti, ki je pred njo

Če spremljaš Savinine facebook objave, potem veš, da je bilo v zadnjem obdobju kar precej takih, ki so nakazovale, da Savina preživlja zelo težke čase in da se nahaja na nekakšnem razpotju. Zdaj je končno znana celotna zgodba.

Savina Atai končno o tem, kaj jo je težilo in novi poti, ki je pred njo (foto: facebook.com/SavinaAtai) facebook.com/SavinaAtai
24. 5. 2016

Savina je namreč zaključila sodelovanje s svojo dolgoletno prijateljico Ariano Vetrovec (na fotografiji spodaj), s katero sta v preteklosti soustvarili uspešno zgodbo družbe Faceforce, ki se je ukvarjala z vsemi dimenzijami resničnega pomlajevanja z združevanjem starodavnih znanj z moderno medicino.

Ariana

"Že nekaj časa nazaj sta se najini viziji o prihodnosti družbe pričeli razhajati, dokončno pa sta se razklali konec preteklega leta.

Po napornih in bolečih pogajanjih (končalo se ni samo poslovno sodelovanje, ampak tudi prijateljstvo), ki sva jih želeli izpeljati brez javnosti, sva zgodbo uspeli dostojanstveno zaključiti. Vsaka izmed naju bo krenila na samostojno pot," piše v uradnem sporočilu za javnost.

Savina je v svojih facebook objavah pogosto omenila, da je na eni najtežjih prelomnic v svojem življenju, toda na kaj takega res nismo pomislili. Savina je namreč svojim sledilcem večkrat dala vedeli, da ji je poleg njenega ljubega Giorgosa prav Ariana v življenju v največjo oporo.

Savina

V sporočilu za javnost sta Savina in Ariana tudi pojasnili, kaj bosta počeli v prihodnje.

"Vrnila sem bom nazaj na začetek, nazaj k svoji prvotni viziji. Spet sem samostojna in lahko poslušam samo sebe. Posvetila se bom svojemu pravemu poslanstvu in ljubezni – poučevanju in končno tudi svoji največji strasti - pisanju knjig.

Moj univerzum diha za to, da sem v podporo ženskam, da bi lahko zadihale in zaživele sebe v vsej svoji popolnosti in da bi morebitno temo, ovire in bolečine skupaj preobrazile v svobodo, ki da neomejena krila.

Za nekaj mesecev sem bom v miru posvetila prečiščevanju in nadgradnji svoje vizije, nato se bom vrnila prerojena z novimi programi, novimi oblikami predajanja znanja, s povsem mojimi akcijami in z novimi načini, da se ženske povežemo in podpremo," pravi Savina in dodaja:

"V miru se bom posvetila tudi poglobljenemu študiju, praktičnemu raziskovanju in preučevanju alkimije ženske energije ter nadgradnji znanja o starodavni in emocionalni medicini.

Vse z namenem, da nadaljujem z razvojem joge obraza in drugih celostnih vadb za ženske na samo moj način, da se boste oziroma se bomo počutile, kot bi bile posute s čarobnim prahom."

Ariana pa bo naprej peljala zgodbo s superživili in z napredno medicino povezano s preventivo, naravnimi pristopi in medicino prodora.

"Zbrala sem vrhunsko ekipo zdravnikov in strokovnjakov, ki bodo še naprej nudili vso pomoč v preventivi, kvaliteti življenja in staranja. Veliko bo novosti, veliko individualnih pristopov, delavnic in izobraževanj.

Končno bomo poskrbeli za diagnostiko, na podlagi katere bodo pomoči potrebni lahko točno vedeli, katere so njihove šibke točke in kako jih lahko obnovijo, pomladijo," je zapisala Ariana. 

Fotografije: facebook.com/SavinaAtai

Preberi še, kakšno grozljivo izkušnjo je na Kreti doživela Savina ali pa iskreno izpoved novinarke Elle o sindromu super ženske.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri