Saša Pavlin Stošić (Usodno vino): Razšla se je s soigralcem iz serije, poglej koga ljubi zdaj!

Tudi tokrat pa je njeno srce zaneslo v igralske vode. ❤️

Saša Pavlin Stošić (Usodno vino): Razšla se je s soigralcem iz serije, poglej koga ljubi zdaj! (foto: Goran Atley) Goran Atley
19. 4. 2018

Saša Pavlin Stošić in Miha Rodman sta bila edini čisto prav par med igralci, ki so pretekle sezone ustvarjali serijo Usodno vino.

In kljub temu, da se je parček zdel kot ustvarjen drug za drugega (mimogrede, oba sta izredno čedna) sta konec svoji ljubezni napovedala že lansko poletje.

Kot izgleda, pa je Saša že našla novo srečo v ljubezni, saj so vse glasnejše govorice, da je njeno srce zdaj ogrel dramski igralec Uroš Fürst.

Da se med Sašo in Urošem krešejo iskrice ljubezni so drugi mediji namigovali že pred časom, ko sta igralca skupaj nastopila v predstavi Županova Micka, v teh dneh pa je novica dokončno dobila svoj epilog.

Čeprav sta si Saša in Uroš že prej rada privoščila kakšno skupno kosilo v mestu ali večerni sprehod in pijačo v mestnem središču, sta njunim ljubezenskim skrivalnicam zdaj končno naredila konec, saj sta se na enem od minulih medijskih dogodkov končno prepustila nežnim dotikom in poljubom. Kako lepo!

Kljub temu, da je novica zdaj že precej razširjena, pa Saša in Uroš želita ohraniti svojo zasebnost, zato novice še nihče od njiju ni čisto zares potrdil, bo pa k temu morda pripomogla pomlad in romantičnost, ki se je v teh dneh že popihala na dušo številnih zaljubljencev.

Miha in Saša sta bila v zvezi pet let, spoznala pa sta se na hodnikih Akademije za gledališče, radio, film in televizijo.

Kot je Saša novinarki naše medijske hiše povedala v enem od minulih intervjujev, je usodna iskrica preskočila na zabavi na Metelkovi, kjer je spontano srečanje zanetilo njun plamen ljubezni.

Fotografije: Goran Antley, Igor Zaplatil

Preberi še: 5 top vaj za raven in (hudo) seksi trebušček

Priporočamo tudi: Modne navdušenke so to pomlad ponorele za TEM krilom!