Sarah Jessica Parker ni želela igrati lika Carrie Bradshaw!

Čeprav bi bila to za marsikatero igralko sanjska vloga, se je Sarah Jessica Parker na vse pretege otepala tega lika. Preveri, zakaj. 

Sarah Jessica Parker ni želela igrati lika Carrie Bradshaw! (foto: Profimedia) Profimedia
26. 8. 2015

Sarah Jessica Parker, danes 50-letna mamica treh otrok, bi, ko so se odločili snemati serijo Seks v mestu, naredila vse, da ji vloge ne bi bilo treba odigrati, piše igralec Seth Rudesky v svoji najnovejši kolumni:

"Na vsak način se je poskušala izmuzniti vlogi. HBO-ju je celo ponudila, da bi tri filmske projekte oddelala popolnoma zastonj, vse zato, da bi se rešila pogodbe."

Seth, ki je nedavno sodeloval s sedaj nedvoumno stilsko ikono Sarah Jessio Parker (za kar sta zaslužna ravno serija in film Seks v mestu), je zapisal še, da se je vloge otepala zato, ker ni želela biti leta in leta ujeta v isti filmski lik. Posnela je poskusno serijo in nanjo pozabila. Mesece za tem so se odločili, da bodo serijo začeli snemati. 

Zdaj ji za vlogo nikakor ni žal. Še več, v snemanju serije je tako zelo uživala, da se morda v prihodnje obeta še kakšen projekt, v katerem bodo nastopile vse štiri igralke. 

Serijo Seks v mestu so sicer začeli snemati leta 1998, prvi del filma so posneli leta 2008, drugi pa leta 2010.