Sara Rutar (MasterChef) iskreno: "Če bi vedela, da je bilo zadnjič, kaj vse bi ti še povedala ..."

Sara se je boleči izgubi pred kratkim poklonila z zelo čustvenim zapisom, ob katerem se boš zamislila.

Sara Rutar (MasterChef) iskreno: "Če bi vedela, da je bilo zadnjič, kaj vse bi ti še povedala ..." (foto: Tomo Jeseničnik) Tomo Jeseničnik
1. 10. 2018

Pot do zmage Sare Rutar v lanskem MasterChef Slovenija se zagotovo spominja vsak ljubitelj kulinaričnih šovov. Navdihujoča pa ni bila le njena suverena pot med štedilnikom, sestavinami in recepti, pač pa tudi tista, po kateri je istočasno stopala doma. 

Več o žalostnem dogodku, ko je Sara izgubila mamo, smo zapisale TUKAJ

Od tega je zdaj minilo že prvo leto dni, prvi obletnici pa se je Sara poklonila tudi z iskrenim zapisom na Instagramu in fotografijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sararutar-masterchefslovenija (@sara_rutar) on

"Vsi imamo nekoga dragega tam gor, nekje med zvezdicami ... ⭐️
Rečejo ti, čez čas ti bo lažje... ja pridejo dnevi ko ti je lažje in se ponavadi zamotiš z delom, pridejo pa dnevi, ko ti je pri srcu res težko ..."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sararutar-masterchefslovenija (@sara_rutar) on

"Ah mamica moja ... že več kot leto dni je minilo, od kar si nas zapustila. Zdi se mi kot,da je bilo včeraj ... če bi vedela, da je bilo zadnjič, kaj vse bi ti še povedala ... 😥Ne, dragi moji, čas ne zaceli rane ... čas nam naredi še večjo praznino. Osebe, ki smo jih izgubili, s časom samo še bolj pogrešaš. Šele ko nekaj izgubimo, se zavedamo, kakšen pečat so nam te osebe pustile v življenju, kakšen doprinos so nam bile."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sararutar-masterchefslovenija (@sara_rutar) on

"Vse bi dal, da bi lahko slišal glas te osebe, vse bi dal, da bi lahko objel to osebo in ji povedal, kako zelo jo pogrešaš. Ljudje se ne zavedamo, kako minljivi smo, kako hitro gre življenje mimo nas, kakšna vrednota je danes, da imaš ZDRAVJE!"

"Tega nisem nikoli do sedaj izpostavila, ampak želim vam predati eno sporočilo! Danes smo jutri, nas mogoče več ne bo! Če imate nekoga radi, mu to povejte večkrat na dan, vsak dan! Vsi smo zaposleni, tudi jaz, in res je, ne znamo si vzeti časa zase, kaj šele za naše bližnje."

"Cenite vsak trenutek, ki vam je podan. Cenite se med sabo, imejte se radi ... žalostno je, ko gledamo vso to nestrpnost med ljudmi, vso to foušarijo, ko ti nekdo bližnji ne privošči uspeha."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sararutar-masterchefslovenija (@sara_rutar) on

"Verjetno ste tudi vi kaj podobnega že na lastni koži občutili, zato ne odlašajte, in povejte vsem, ki vam nekaj pomenijo, da jih imate radi. Dajte zamere, predsodke na stran in izkoristite vsak trenutek z osebami, ki vam nekaj pomenijo! Mamica pogrešam te in rada te mam kjer koli že si ❤️💋 Nate mislim prav vsak dan ne glede na to, koliko časa je minilo."

Fotografija: Instagram.com/sararutar

Preberi še: Nina Štefe (Čas za kavo): "Pustila sem službo za nedoločen čas in hobi pretvorila v posel, ki prinaša več tisoč evrov mesečno"

Priporočamo tudi: "Pogumno prosi za stvari, ki si jih želiš" (VELIKE življenjske lekcije starih staršev)