Sanja Grohar: "V tistem trenutku sem se prvič v življenju počutila tako osamljeno …"

Življenje naše nekdanje misice in pevke, Sanje Grohar, se zdi sanjsko, a ni vedno tako! Letos jo je tik pred njenim rojstnim dnem doletelo nekaj, o čemer je prvič spregovorila šele pred kratkim.

Sanja Grohar: "V tistem trenutku sem se prvič v življenju počutila tako osamljeno …" (foto: Instagram @theycallmebambam) Instagram @theycallmebambam
11. 6. 2017

Sanja Grohar je iskreno priznala, da je pred kratkim doživela svoj prvi panični napad. To je razkrila v tednu ozaveščanja o mentalnem zdravju, ki je potekal meseca maja, so zapisali na govori.se.

"Nekaj dni pred mojim rojstnim dnem sem doživela svoj prvi in največji panični napad. O tem nisem želela govoriti, saj gre za zelo zasebno stvar, vendar pa sem se v tistem trenutku prvič v življenju počutila tako osamljeno."

"Strah me je bilo," je povedala. Strah jo je bilo, čeprav so bili ob njej zaročenec in nekaj bližnjih. "Zlomilo me je. Vendar se borim," je bila iskrena.

Sanja, želimo ti, da kar najbolj paziš nase, na svoje zdravje. <3

 

90's kid #jeansgeneration

A post shared by Fashion Travel Blogger (@theycallmebambam) on

Sicer pa …

Se še spomniš, kakšen prstanček je Sanji novembra lani nadel njen partner, Matej Kovič? Mi smo še vedno mnenja, da je to eden najlepših zaročnih prstančkov vseh časov!

Matej je svojo ljubljeno zaprosil med potovanjem po Mehiki.

"To so najlepši dnevi mojega življenja, ki jih preživljam s svojo dušo dvojčico," je svojim sledilcem na Instagramu takrat napisala Sanja.

 

@kovekio via @from_fashion2lifestyle #couplegoals

A post shared by Fashion Travel Blogger (@theycallmebambam) on

Mimogrede, parček, ki se bo poročil naslednje leto - tako nam je pred dnevi zaupala sama Sanja - je zares čudovit, kajne!? Kar ne moremo se ju nagledati! Neskončno povezano delujeta. In očitno tudi sta:

"Midva sva kot rit in srajca. Ne znava drug brez drugega in prvič v življenju razumem, kaj pomeni, da je tvoj partner tudi tvoj najboljši prijatelj. Vedno sva skupaj," je povedala Sanja v enem od preteklih intervjujev.

Preberi še: VROČE! Poglej, kdo je novi fant Katarine Čas

Priporočamo tudi: Na dan prišle podrobnosti s poroke Nike Ambrožič Urbas (Zvezde plešejo)