Sanja Grohar je dahnila usodni da!

Lepotica Sanja Grohar je poročena! In ti moraš videti njene poročne čevlje. ;)

Sanja Grohar je dahnila usodni da! (foto: Instagram.com/@theycallmebambam) Instagram.com/@theycallmebambam
29. 8. 2018

Pred nekaj časa smo na našem portalu že pisali o Sanjini čudoviti dekliščini, preteklo soboto pa sta z njenim izbrancem Matejem Kovičem dahnila usodni da.

Obred je potekal v prekrasni Žički Kartuziji in čeprav na več fotografij še čakamo, smo prepričani, da je tudi okrasitev prostora bila brezhibna.

Nekaj belega, nekaj svetlečega in nekaj zlatega ...

Sanja je glede svoje poročne obleke zelo skrivnostna. Na njenem blogu smo našli zapis, kjer je sicer razkrila, da bo imela kar dve obleki v beli barvi, vendar svojega izbora (še) ni razkrila.

Smo pa pred nekaj dnevi na njenem Instagram profilu lahko videli BO-ŽAN-SKE čevlje, ki jih je nosila na poroki. Metulji na zadnjem delu so prepoznavni znak petk, ki nastajajo pod okriljem znamke Sophie Webster, njihova cena pa se giblje med 400 in 600 evri.

Prav tako je Sanja s sledilci že delila prstana, ki sta jih izbrala z Matejem, sliko pa je pospremila z dvema oznakama: #najinoleto #mrsgroharkovič.

Srečna zakonca se bosta v kratkem odpravila tudi na medene tedne, kar je Sanja razkrila z objavo stare fotografije, pri kateri je zapisala, da odšteva dneve do medenih tednov.

Destinacija nam sicer še ni znana, a smo prepričani, da jo bosta zaljubljenca kmalu razkrila.

Srečnemu parčku iskreno čestitamo in jima želimo ogromno lepih skupnih trenutkov. :***

Foto: Instagram.com/@theycallmebambam

Preberi še: Ta izjava Meghan Markle te bo naučila, kako ceniti vsak cent, ki ga imaš

Priporočamo tudi: 10 znakov, da sta čustveno odvisna in ne dejansko zaljubljena