Sandra Bullock potrdila govorice, posvojila je še deklico!

Govorilo in pisalo se je dolgo ter veliko, zdaj pa je Sandra Bullock te govorice potrdila tudi uradno. Simpatična hollywoodska zvezdnica je posvojila deklico.

Sandra Bullock potrdila govorice, posvojila je še deklico! (foto: Profimedia) Profimedia
14. 12. 2015

Še ob koncu letošnjega oktobra, ko so se mediji razpisali o tem, da je ameriška igralka in producentka Sandra Bullock posvojila deklico, je 51-letnica te navedbe vztrajno demantirala in zatrdila:

"V mojem gospodinjstvu je le en posvojen otrok in njegovo ime je Louis. Če bi posvojila drugega otroka, bi do zdaj vsak slišal za to. Glasno in jasno bi naznanila: 'Da, posvojila sem drugega otroka'. A trenutno ostajam pri Louisu."

Zdaj, le dober mesec dni pozneje, pa je zgodba povsem drugačna, izkazalo se je, da imajo rumeni mediji včasih vendarle tudi prav. Sandra je namreč povsem uradno naznanila, da je posvojila drugega otročka, kar pomeni, da je njen petletni posvojenec Louis Bardo dobil mlajšo sestrico.

Sandra

Zvezdnica, ki si je s filmom Zgodba o prvaku leta 2010, ko je tudi posvojila prvega otročka, prislužila oskarja za najboljšo igralko, je pred nedavnim postala še mamica ljubke deklice iz Louisiane, ki je stara tri leta in pol in ji je ime Laila.

O tem, da je v svoj dom in srce sprejela deklico, se je začelo govoriti že na začetku oktobra, za kar je bilo zaslužno poročanje spletne strani Radar Online, približno dva meseca po tem pa se je torej končno oglasila tudi glavna protagonistka.

Sandra

Sandra je dala intervju za priljubljeno revijo People, v katerem je med drugim spregovorila tudi o neizmerni sreči zaradi svoje družine. Fotografija te družine krasi celo naslovnico omenjene revije, res pa je, da Laila na njej kaže hrbet, Louis pa nosi masko.

Četrtega člana te družine, Sandrinega srčnega izbranca Bryana Randalla, sicer ni na fotografiji, a zvezdnica kljub odsotnosti 49-letnega fotografa in modela kar prekipeva od ponosa in sreče.

Ryan

"Ko pogledam Lailo, prav nič ne dvomim o tem, da preprosto mora biti tukaj. Z vso gotovostjo vam lahko povem, da sta prava otroka ob povsem pravem času prišla k meni,"

je navdušeno povedala Sandra, ki slovi kot ena najbolj naravnih in posledično najpriljubljenejših hollywoodskih zvezdnic.

Posvojitveni proces se je začel že pred tremi leti in čeprav so mamica ter oba otročka zdaj neločljivi, se je morala mala sirota najprej navaditi na svoje novo okolje, kar je Sandra pojasnila takole:

"Vedela sem, da se je bala. Morala je spoznati svojega bratca in morala je vedeti, da je prav nikoli ne bom zapustila. To je bilo vse, kar sem želela."

Novopečena mamica dveh otrok je še povsem odkrito povedala, da jo je na začetku vse skupaj še najbolj spominjalo na program za zaščito prič. Ne nazadnje je svetovno znana oseba in se je bala za varnost svoje hčerke.

In ravno zato je na začetku tudi trdila, da ne ve nič o posvojitvi, in se na vso moč trudila, da fotografije njenega drugega otročka ne bi prezgodaj prišle v medije.

Niti slučajno namreč noče, da bi njen zvezdniški status vplival na njena posvojenca, kar je dala jasno vedeti že v času, ko je imela le enega:

Louis

"Ne želim, da Louis občuti kakršenkoli pritisk zaradi posla, s katerim se ukvarjam. Opustila bom igralstvo in odšla, če bom slučajno videla, da moj posel negativno vpliva nanj. Spakirala bom kovčke in se preselila na Aljasko."

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še: 10 skrivnosti žensk, ki so povsod v središču pozornosti ali pa spoznaj Tjašo Storm - Slovenko, ki ima na Instagramu že več kot 100 tisoč sledilcev!

Priporočamo tudi članek: 8 trikov s katerimi se boš pogrela v hladnih dneh

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri