Sandra Bullock: Pet let po ločitvi spet ljubi

Simpatična hollywoodska zvezdnica naj bi bila v zadnjem času precej živčna in vzhičena, glavni razlog za njeno čustveno stanje pa je menda njen igralski kolega Michael McDonald, ki ji je družbo delal v komediji Drzni par ...

Sandra Bullock: Pet let po ločitvi spet ljubi (foto: Profimedia) Profimedia
10. 3. 2015

Priljubljena ameriška igralka Sandra Bullock, ki smo jo v kinih lahko nazadnje gledali oktobra 2013, ko je ob šarmantnem kolegu Georgeu Clooneyju blestela v znanstvenofantastični drami Gravitacija, naj bi pred kratkim začela razmerje z moškim, s katerim je prav leta 2013 nastopala pred kamero.

Zvezdnica, ki je julija lani dopolnila okroglih 50 let, se je menda zaljubila v prav tako 50-letnega ameriškega igralca, režiserja, scenarista in komika Michaela McDonalda, soigralca iz filma Drzni par. Gre za vsem dobro znano komedijo, ki nas je v kinih v smeh spravljala poleti 2013.

Michael

A to niti ni tako zelo pomembno. Veliko pomembneje je, da so domnevna zaljubljena golobčka pred nekaj tedni videli v New Orleansu, in sicer na karnevalu Mardi Gras, na katerem sta se zaljubljeno gledala in objemala.

"Zadeva je sicer še sveža, a Sandra je resnično srečna," je za ameriško izdajo slovite revije OK! razkril dobro razpoloženi prijatelj temnolase oskarjevke in dodal: "To, da pred prijatelji izkazuje svoja čustva, pove zelo veliko o tem, koliko ji pomeni Michael, še posebno ob upoštevanju dejstva, da je Sandra oseba, ki da zelo veliko na zasebnost. Sicer je tudi živčna glede tega, kam bi to razmerje lahko peljalo, a predvsem je zelo srečna in vzhičena."

Sandra in Michael, ki je dobrih pet mesecev mlajši od nje, se poznata že dolga leta, šele pred nekaj meseci pa naj bi njuno prijateljstvo ubralo drugo pot in se začelo razvijati v smeri romance.

Čustva, ki so se nenadoma porodila v obeh zvezdnikih, naj bi ju presenetila, a prav zato zdaj v svojem razmerju menda še toliko bolj uživata.

V razmerje se podaja previdno

Odkar je Sandri leta 2010 po petih letih razpadel zakon, je v javnosti niso videli v družbi moškega, ki bi utegnil biti ali pa morda postati njen ljubimec.

Zakonski brodolom je doživela s pet let mlajšim tetoviranim motociklističnim strokovnjakom Jessejem Jamesom, ki naj bi si privoščil več skokov čez plot.

Sandra

Ženske, ki so mu menda grele posteljo, so o tem jasno in glasno spregovorile v javnosti, kar je bilo za Sandro dovolj, da je takoj vložila zahtevo za ločitev.

Ločitev je sovpadla s posvojitvijo danes petletnega temnopoltega dečka Louisa Barda, ki mu je zvezdnica na koncu kot samska ženska ponudila topel in ljubeč dom.

Louis

Zaradi zelo slabe izkušnje s prvim in za zdaj edinim zakonom je igralka na ljubezenskem področju povsem razumljivo postala previdnejša, zato ni čudno, da se tudi v razmerje z Michaelom menda podaja počasi.

"To, da ima Sandra po polomu z Jessejem velikanske težave z zaupanjem, ni prav nič presenetljivega. Toda Michaelu brezpogojno verjame in zaupa. Ne nazadnje je spoznala, da je veliko več kot le prijatelj," je še pojasnil prijatelj simpatične hollywoodske zvezdnice nemških korenin, ki je med drugim znana tudi po tem, da se ves čas trudi, da bi svoje zasebno življenje ohranjala stran od soja žarometov.

Eno redkih izjem je naredila leta 2013, ko je komentirala svoje ljubezensko življenje.

Takrat je pojasnila, da ne išče razmerja, ker je trenutno v središču njene pozornosti njen posvojeni sinček.

"Zelo je še majhen in nekega dne bodo stvari morda videti drugače, a trenutno imava zelo zgoščen urnik, poln pomembnih zadev, kot je plavalni tečaj od treh do štirih. Poleg tega traja več ur, da ga nahranim, zato se mi niti ne more ljubiti, da bi šla ob koncu dneva, torej okoli osmih, še na zmenek. Takrat sem v popolnem razsulu in vse, kar si želim, je, da se čim prej oprham in grem spat," je v smehu dejala Sandra, ki pa je vendarle ostala optimistka, saj je nadaljevala:

"Prepričana pa sem, da to ne bo trajalo za vedno. Kdo ve, kaj se lahko zgodi, ko se bo vse skupaj umirilo." Zdaj smo očitno dobili odgovor tudi na to vprašanje – zgodil se je Michael McDonald ...