Sandra Bullock je srečna mama

Igralka Sandra Bullock, ki ji je bila sreča večinoma vedno naklonjena. A ker je v vsaki stvari nekaj dobrega, je tudi sama svoj zakonski brodolom preživela z drugo srečo. Svojim posvojenim sinom Louisom Bardom.

4. 6. 2010

To leto je bilo očitno prelomno za lepo 45-letno igralko.

Uspešno skrivala posvojitev

Dobila je oskarja za najboljšo žensko vlogo v filmu The Blind Side, posvojila je sina in mogoče tudi ni slabo, da se je rešila moža Jesseja Jamesa, ki jo je varal. Zanimivo pa je, da ji je uspelo novico o posvojitvi tako spretno skrivati. Za neki intervju je priznala, da sta z zdaj že skoraj nekdanjim možem Jessejem Jamesom posvojitveni pos­topek začela pred skoraj štirimi leti. Pred približno tremi meseci pa se je njuni družini pridružil še Louis Bard. James ima iz prvega zakona še svoje tri svoje  otroke - šestletno Sunny, 12-letnega Jesseja Juniorja in 15-letnega Chandlerja.

Posvojitev je bila izpeljana v popolni tajnosti. Zanjo so vedeli le najožji člani družine. Novico o dojenčku naj bi objavili šele po podelitvi oskarjev, a se je vsa zadeva zapletla, ko so na dan prišle govorice, da 41-letni Jesse vara svojo ženo.

Sandri je bilo dovolj

Novica o Jamesovi aferi z neko manekenko je naslovnice medijev napolnila le nekaj dni po tem, ko je Bullockova doživela vrhunec svoje poklicne kariere in bila z oskarjem nagrajena za glavno žensko vlogo v filmu The Blind Side. Skesani mož se je Sandri sicer opravičil za  vse bolečine, ki jih je prizadel, a prepozno.

Sandra se je odločila, da bo sama skrbela za fantka, ki je bil rojen v New Orleansu.

Preden se je Sandra poročila z Jessejem, je imela kar nekaj romanc.

Pestro ljubezensko življenje

Na snemanju filma Ljubezenski napoj št. 9 je spoznala Tata Donovana in bila z njim srečna štiri leta. Nato se je njeno srce ogrelo za igralca nogometa Troya Aickmana. Dve leti je bila z glasbenikom Bobom Schneiderjem in pozneje z igralcem Matthewom McConaugheyjem in Ryanom Goslingom. Na koncu se je leta 2005 poročila z motoristom Jessejem Jamesom. Spoznala ga je na božični zabavi svojega takrat desetletnega krščenca, ki ga je želela presenetiti.