Sandra Bullock je samohranilka

Revije so v zadnjih dneh polne zapisov o še povsem sveži oskarjevki Sandri Bullock in novem moškem v njenem življenju.

10. 5. 2010

Posvojenem sinčku Louisu Bardu Bullocku namreč.

Najbolj zajedljivi ameriški blogerji so ob tem že zapisali, da "gre za najbolj 'ninja' akcijo odnosov z javnostmi po tem, ko je Angelina Jolie postala aktivistka Združenih narodov".

Vsi si zaslužimo ljubezen

A na novo pridobitev v svojem življenju je Bullockova namigovala že med sprejemanjem nagrade akademije za najboljšo žensko vlogo, ko je zbranim v dvorani in na stotine milijonom ljudi pred televizijskimi zasloni po vsem svetu zaupala:

"Ta film se me je zelo dotaknil, pisan mi je bil na kožo. Prepričana sem namreč, da lahko mame skrbijo za dojenčke in otroke ne glede na to, od kod prihajajo."

In še:

"Zahvalila bi se mami, ki me je zelo zgodaj v življenju naučila, da je na svetu ni rase, ne vere, ne družbenega sistema, ne barve, ne spolne usmerjenosti, zaradi katere bi se kdorkoli lahko počutil boljšega od drugih. Vsi ljudje si zaslužimo ljubezen."

Obisk s kupom novih igrač

V javnost so pricurljale tudi informacije o tem, da je Bullockova nenadoma postala zelo pazljiva, kako odlaga smeti, saj ni hotela, da bi njeni sosedi zaradi smrdljivih plenic prezgodaj ugotovili, da se pripravlja na posvojitev oziroma da je Louisa Barda celo že posvojila. In tudi o tem, kako je njen najljubši fotograf Chi - Lin Sun v velikanski malhi na obisk prinesel tudi kup povsem novih igrač. 

Naprej, tudi novi dom Bullockove v New Orleansu je uradno kupilo podjetje Big Easy Bebe LLC, ki je bilo ustanovljeno junija 2009, očitno z zelo jasnimi nameni. Da se prikrije dejanski kupec, čeprav je ime podjetja vseeno izdajalo, da ima opraviti z otroki.

Zadnje dni aprila je bilo pred hišo v New Orleansu opaziti tovornjake in kombije, ki so razkladali pohištvo, potem so ga njihovi uslužbenci vneto raznosili po sobah. A zakaj tako ljubosumno varovanje zasebnosti?

Nadležni paparaci

"Bilo je sredi obdobja, ko se podeljujejo nagrade, in svet tam zunaj je bil že tako ali tako malo iz sebe," je za tednik People razložila Bullockova.

"Fotografi so pred mojo hišo bivakirali 24 ur na dan, sedem dni v tednu. Nikakor si nisem želela, da bi Louis Bard že tako zgodaj začutil kaos, v katerem se sama zaradi poklica pogosto znajdem. Nikakor nisem hotela niti, da bi Louisa posrkala energija, ki zajame okolje, ko se začne podelitev oskarjev nezadržno približevati. Želela sem ga le zase, zakaj bi ga sploh morala deliti z javnostjo?"

Z možem Jessejem Jamesom, o katerem se širijo govorice, da se je med zakonskim življenjem zapletel z več kot le eno žensko, sta seveda o prihodu novega družinskega člana obvestila svoje otroke, ki so nagonsko vedeli, da gre za skrivnost, o kateri morajo biti čim dlje tiho.

"Obvestili smo še nekaj najbližjih sorodnikov in prijateljev in nekaj časa je bilo poslanstvo vseh, da je Louis na varnem, srečen in da ima vse, kar potrebuje," je o nadvse razburljivem obdobju v življenju, v katerem je dobila oskarja, posvojila otroka in se razšla z možem, povedala Bullockova.

Vir: Nova

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri