Samantha Markle je grdo napadla svojo polsestro Meghan Markle!

Sploh nimamo besed. Uboga Meghan Markle.

Samantha Markle je grdo napadla svojo polsestro Meghan Markle! (foto: Profimedia) Profimedia
9. 7. 2018

Samantha Markle, polsestra Meghan Markle, je vojvodinjo Susseško pred nekaj dnevi z žaljivimi komentarji napadla prek Twitterja. Poleg tega pa se je spravila tudi na princa Harryja.

Poglej, kaj je zapisala:

"Harry je naiven, saj 'vojvodinji nesmisla' pusti, da tako ravna s svojimi bližnjimi, še posebno s svojo družino. Diano bi bilo sram. Harry, nehaj nositi Meghanin modrček in končno spet obleči svoje hlače!" je zapisala.

Prav tako je javnost pozvala, naj ne verjame vsemu, kar mediji pišejo o Meghan. "Ona je tista, ki je arogantna in nespoštljiva. Naša družina se je le odzvala na njeno ravnanje," je Samantha komentirala zgodbo o Meghan in njenem očetu

Serijo Samanthinih 'tvitov' pa si lahko na lastne oči ogledaš v članku na portalu Dailymail.co.uk, saj ima Samantha Markle na Twitterju žal zaprt profil.

Kdo je Samantha Markle?

Samantha je 53-letna bivša igralka. Od Meghan je starejša kar 17 let in nikoli nista živeli v istem gospodinjstvu. Imata istega očeta, videli pa naj se ne bi že kakšno desetletje, saj sta nehali gojiti sestrski odnos. Samantha je bila pred desetimi letih diagnosticirana z multiplo sklerozo in je sedaj obsojena na invalidski voziček.

Zanimivo je tudi to, da naj bi Samantha priimek Markle prevzela šele, ko je izvedela za kraljevo zaroko - prej se je pisala Grant (hmmm ...). Že od poroke pa je vsako priložnost in vsak intervju izkoristila za podajanje opazk o svoji sestri.

Videti pa je, da sta se sestri včasih odlično razumeli. Poglej te stare fotografije ...

Lahko le ugibamo, kaj je skrhalo njun odnos.

Vir: Dailymail.co.uk

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Natalija Gros (Zvezde plešejo) je delila prvo skupno sliko s svojim izbrancem!? (+ vključuje poljub!)

Priporočamo tudi: Ljubezen po domače: Miha končno podal izjavo o uresničeni ljubezni z Vesno