Salome je pokazala fotografijo iz časov, ko je bila še fant!

Čeprav je Salome o svojem življenju od nekdaj govorila odprto in iz srca, je tokrat besedam dodala še fotografijo iz svoje preteklosti.

Salome je pokazala fotografijo iz časov, ko je bila še fant! (foto: POP TV) POP TV
12. 3. 2018

"Dolgo sem bila penasta, če me je kdo poklical po imenu Nenad. Danes je to čisto drugače. Ko sem se začela posvečati sebi, sem se začela spraševati, zakaj sovražim Nenada, če je prav on kriv, da sem danes Salome. Morala bi mu biti hvaležna," je pred časom v intervjuju za revijo Story povedala Salome, svoj poklon besedam pa je pred časom obeležila tudi na Instagramu.

Objavila je fotografijo iz časov, ko je bila še deček Nenad:

 

A post shared by SalomeZen (@zensalome) on

Ob fotografiji je pripisala: "Moja malenkost fantek Neno, kateri strmi v razburljivo zivljenjsko pot ene in edine Salome," pod njo pa se je usul plaz pozitivnih komentarjev in besed podpore.

Za zabavno in nasmejano Salome je sicer težka zgodba, ki jo je pred časom zaupala tudi novinarki naše medijske hiše.

"Najbolj me je bolelo to, da so se pod pritiskom znašli moji starši. Če je moja mama prišla v trgovino ali na tržnico, so takoj začeli komentirati, češ, kako je lahko rodila mene. To me je najbolj bolelo. Naj pustijo pri miru moje starše, vprašajo naj mene."

"Z mano se nikoli nihče ni upal soočiti. Velikokrat sem mami rekla, da naj v takšnih trenutkih, ko ljudje komentirajo, reče preprosto: "Ja, to je moj sin. In?" Ko sem se čez leto dni vrnila na Rab, mi je rekla, da sem imela prav. Vprašala sem, zakaj, in rekla je, da je rekla ja. Rekla je tudi, da ljudje po tem niso nikoli nič več komentirali," je še povedala.

Trenutek, ko se je po Ljubljani prvič sprehodila v ženskih oblačilih ...

"Takrat mi je bil všeč neki fant, ki je delal v nekem ljubljanskem lokalu. Vedno me je vabil na pijačo in bil mi je simpatičen. Do takrat sem sicer živela samo ponoči, čez dan sem bila fant. Morda je to tisti trenutek, ko rečeš, da si prišel iz omare," je svojo zgodbo začela Salome.

"Torej, šla sem na Tromostovje v petkah. Takrat sem imela rada, če so se videle samostoječe nogavice, dekolte ... vse to. Da sem imela veliko ličil, ker sem še vedno imela brado in sem to morala skriti. In ker sem bila tako opazna, so se za mano ozirali. Mimogrede, zdaj se ne bi nikoli več tako oblekla, ker zdaj vedno nosim hlače - in opazila sem samo pozitivne reakcije. Takrat sem se spraševala, zakaj si tega nisem upala že prej. Takrat sem stoodstotno zaživela."

Fotografije: POP TV, Igor Zaplatil

Preberi še: Si že videla, kako ljubki hčerkici ima Lea Sirk?

Priporočamo tudi: Ljubezen po domače: Kdo je ženska, za katero se v oddaji borijo moški?