Sabina Mali: Spregovorila o samoti, bolečini in depresiji

Letošnje poletje je nekdanje Playboyevo dekle in ena najbolj prepoznavnih havajk Sabina Mali preživela precej drugače kot pretekla. Ne tako drugače, kot bi si želela sama, ampak drugače, kot si želi marsikdo.

14. 9. 2011

V začetku poletja se je namreč na videz vedno močna in nasmejana Sabina Mali, temnolaska, ki jo vsi poznamo po glasnem in navihanem smehu, zlomila.

Depresija ni nekaj, s čimer se zbudiš

Čeprav so krivdo za to, kar se ji je zgodilo, najprej številni pripisali njenemu nekdanjemu fantu, fotografu Vesminu Kajtazoviču, je bil razlog v Sabinini nemoči, iz katere v nekem trenutku celo ni videla izhoda, predvsem v psihični obremenitvi, ki jo je še podkrepila smrt njenega dedka.

"Do zloma je prišlo šele po tem, ko sem dejansko že prebrodila svojo osebnostno krizo, depresijo," je povedala Sabina, katere zgodba je šokirala številne, ki so jo poznali, saj je marsikdo mislil, da je z lepotičko vse v najlepšem redu.

"Depresija ni nekaj, s čimer se zjutraj prebudiš," je povedala Sabina, ki je spoznala, da so najhujši spremljevalci življenja predvsem samota, bolečina in strahovi.

"Razumeli bi samo tisti, ki so to kdaj izkusili. Enostavno človek misli, da se lahko zgodi samo nekomu drugemu,” je še razložila Sabina, ki je zdaj, kot pravi sama in kot to z veseljem pokaže tudi na svojem osebnem profilu na Facebooku, spet na pravi poti.

Sabini Mali pomagal skrivnostni fant

Ko se je poletje počasi začelo poslavljati, se je Sabina vrnila domov v Kamnik, kjer je preživela svoje otroštvo in mladost, a tokrat ne sama. Tudi sicer lepotička, ki lepo okreva in v življenju zdaj vidi le lepe stvari, del svojega okrevanja pripisuje za zdaj še skrivnostnemu fantu, ki ga imenuje Piki, več pa o njem ne pove, saj so le redki, ki vedo, kdo je, in bo na Sabinino željo še nekaj časa ostal skrit.

"Ponudil mi je ramo, da sem na njej lahko jokala, in to je največ," je na svojega sopotnika ponosna Sabina, ki bo zdaj v življenju poskušala biti tisto, kar jo je vedno veselilo. Že pred leti se je namreč izučila za vizažistko, velikokrat je delala kot vizažistka pri številnih, tudi zelo zahtevnih projektih doma in v tujini, tako da bo to tisto, kar bo, verjetno s pomočjo ljudi, ki jih ima ob sebi in ki so ji stali ob strani v najtežjih trenutkih, Sabina tudi v prihodnosti delala.

Povzeto po reviji Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri