Ryan Reynolds in Blake Lively: "Po prvem seksu sem vedel, da je prava zame!"

Ryan Reynolds je spregovoril o romantični vezi z ženo Blake Lively. Kot namiguje, naj bi že na prvem zmenku spala skupaj.

Ryan Reynolds in Blake Lively: "Po prvem seksu sem vedel, da je prava zame!" (foto: Profimedia) Profimedia
18. 11. 2016

Slišalo bi se preveč oguljeno, če bi dejal: "Vedel sem, da je prava zame od trenutka, ko sem jo zagledal."

Ryan Reynolds je v intervjuju za GQ Magazine priznal sočne podrobnosti razmerja z lepotico Blake Lively. "Po prvem seksu sem vedel sem, da je prava zame," je bil iskren.

Na vprašanje o ustvarjanju družine je komentiral: "Mislim, vedno sem si predstavljal, da se bo to nekega dne to zgodilo. No, in potem se je res." Letos septembra sta igralca povila že drugega otroka.

Blake Lively

Kako se je vse skupaj začelo?

Ryan v intervjuju pojasnjuje, da je nekega poznega večera v skoraj popolnoma prazni bostonski restavraciji vprašal igralko za ples.

"Potem sva šla k njej domov. In … Uh … Saj veste … Verjetno ni potrebe, da razlagam, kaj se je zgodilo potem."

Blake Lively

Najprej prijatelja …

"Najprej sva bila dolgo časa samo prijatelja in spoznavala drug drugega na prijateljski ravni. Ko sva bila oba samska, pa …"

"Sedela sva pri mizi in se pogovarjala v smislu 'Imaš kakšno hudo prijateljico/prijatelja?' … Ni nama kliknilo dobro leto in pol. Potem pa … 'Hej, čakaj! Midva bi lahko zmenkovala.'"

Blake Lively

Ryan in Blake sta sodelovala v filmu Green Lantern leta 2010

On je igral Hala Jordana, Blake pa je nastopila v vlogi Carol Ferris.

Takrat je bil Reynolds še poročen s Scarlett Johansson, s katero sta se po dveh letih zakona ločila decembra 2010. Ona se je takrat že videvala z drugim – soigralcem ameriške televizijske nadaljevanke Opravljivka, Pennom Badgleyem.

Livelyjeva in Reynolds sta bila skupaj štiri leta, ko sta se poročila. To se je zgodilo leta 2012 v Južni Karolini. Danes sta ena redkih, ki svojo zvezo negujeta in ohranjata brez posebej pretresljivih situacij.

Blake Lively

Se strinjaš, da spadata med najbolj luštne parčke v svetu slavnih ta trenutek? Veseli bomo tvojega komentarja pod objavo na Facebooku.

Preberi še: Drew Barrymore je v zadnjem času shujšala za 10 kg! Kako ji je uspelo? in VIDEO: To je razlog, zakaj se je Kendall Jenner umaknila z Instagrama!

Priporočamo tudi članek: Alma Kochavy: Spoznajte strastno gurmanko, soustanoviteljico Odprte kuhne