Ryan Gosling in Eva Mendes: Ljubita se, ne ljubita se …

Ryan Gosling in Eva Mendes sta razmerje začela leta 2011, ko sta skupaj snemala film The Place Beyond the Pines, letos pa ju še niso videli skupaj. Zdaj se je razvedelo, da naj bi se že ob koncu lanskega leta dokončno razšla.

Ryan Gosling si želi otroke, Evo Mendes bolj zanima kariera. (foto: Profimedia) Profimedia
15. 2. 2014

Po poročanjih tujih medijev sta se 33-letni Ryan Gosling in 39-letna Eva Mendes razšla že lani v božičnem času. "Razšla sta se v dobrih odnosih. Niti Evi niti Ryanu se ne mudi hoditi na zmenke z drugimi. Preprosto sta dojela, da to ni več to," je novinarjem tednika In Touch Weekly razkril dobro obveščeni vir.

O koncu njune ljubezenske zgodbe se je razpisal tudi Daily Mail, ki poroča o tem, da sta se zvezdnika res razšla v božično-novoletnem času, da pa so se težave v njunem razmerju začele pojavljati že veliko prej. "Nista hotela delati velike drame okoli vsega skupaj," je za omenjeni dnevnik povedal vir, ki je še dodal, da je bila največja težava razlika v njunih značajih in pogledih na svet. Eva ima namreč rada Hollywood, reflektorje in glamur, Ryan pa je bolj 'hišni' tip. Ne nazadnje je lepa igralka nekoč dejansko izjavila, da si sebe ne more predstavljati v vlogi mame, postavni igralec pa je v nekem intervjuju razkril, da bi rad imel otroke.

Najprej ljubosumje, nato ultimat

O prvih pretresih v razmerju filmskih zvezdnikov, ki sta se zaljubila septembra 2011, ko sta skupaj snemala film The Place Beyond the Pines, se je pisalo že marca lani, ko je imela Eva težave z ljubosumjem. Po besedah njenih prijateljev se je bala, da bo Ryan obnovil razmerje s svojo bivšo punco Rachel McAdams. Njene strahove je takrat še dodatno okrepila novica, da je Rachel samska, saj je po več kot dveh letih prekinila razmerje z valižanskim igralcem Michaelom Sheenom. Evine prijateljice so takrat potrdile ta šušljanja in pojasnile, da je zvezdnica kljub svoji osupljivi lepoti nesamozavestna in da se boji, da jo bo Ryan zapustil in obnovil razmerje s svojim nekdanjim dekletom.

Očitno jo je Ryan vendarle prepričal, da njegovo srce pripada samo njej in da nima nobenih razlogov za ljubosumje, a že avgusta se je pojavila nova težava. Eva naj bi si poleti namreč zaželela poroke s svojim fantom, zato je od njega 'zahtevala', da jo zaprosi na drugi obletnici njunega razmerja. "Odnosi med Evo in Ryanom so se ohladili, ker se on noče čvrsto obvezati in zavlačuje s snubitvijo," je takrat razkrila oseba, ki je igralskemu paru blizu, in dodala, da je Ryan obseden s kariero in da se ne more osredotočiti na nič drugega. Eva do takrat ni pritiskala nanj, a ker se neusmiljeno bliža 5. marec, dan, ko bo dopolnila okroglih 40 let, je postajala čedalje bolj nestrpna in mu je celo postavila ultimat.

"Ryanu je rekla, da si bo – če ne želi osnovati družine z njo – našla drugega moškega, ki bo voljan in pripravljen na to. Ve, da si njegova mama močno želi postati babica, zato upa, da ga bo lahko spametovala," je avgusta lani dejal neimenovan vir, čigar trditve so torej v popolnem nasprotju s prej omenjenimi iz drugih virov, češ da je Ryan 'hišni' tip, Eva pa prisega na kariero. Le kdo bi vedel, kateri od obeh virov je bolje obveščen?!

Njen predstavnik vse zanikal

Kakorkoli že, dejstvo je, da je bilo njuno razmerje v zadnjem letu dni daleč od idiličnega, zato nas v začetku novembra ni prav nič presenetilo poročanje, da je razmerje enega najlepših hollywoodskih parov tik pred razpadom. Takrat smo tudi izvedeli, da sta se igralca za kratek čas razšla maja lani, a sta se pozneje pobotala, čeprav težav nista nikoli povsem odpravila.

"On je pogosto muhast, ona pa ljubosumna. Ko vidi sporočilo s kakšne neznane številke, takoj domneva, da si Ryan dopisuje z drugo punco," je pred približno tremi meseci pojasnil njun prijatelj in dodal: "Očitno je, da nekaj ni v redu. Ne bom presenečen, če se tokrat razideta za vedno." Evini predstavniki so govorice o težavah seveda zanikali in zatrdili, da v ljubezenskem razmerju njihove varovanke ni nobenih težav.

Na žalost so se zmotili ali pa lagali, saj sta si zvezdnika sredi lanskega decembra privoščila nekaj premora od turbulentnega razmerja. "Vzela sta si krajši oddih drug od drugega, da bi ugotovila, kaj si sploh želita," je pojasnil vir. Očitno vendarle ni šlo le za krajši oddih, saj naj bi se tokrat dokončno razšla. Vendar se je tudi v tem primeru že oglasil igralkin predstavnik, ki je dejal: "To je samo še ena pošiljka tračev." Ah, ta Hollywood ...