Roseanne Barr je v vojni z nekdanjim soprogom

Igralka Roseanne Barr, najbolj znana kot glavna junakinja nekdaj priljubljene humoristične serije Roseanne, je povsem pobesnela, ko je videla, da njen nekdanji soprog Tom Arnold posnetke z njune poroke podarja v dobrodelne namene.

Roseanne zadnjih deset let s svojim partnerjem Johnnyjem Argentom živi na Havajih. (foto: Profimedia) Profimedia
4. 8. 2013

Igralca, ki sta se ločila že 'davnega' leta 1994, umazano perilo pereta kar na priljubljenem družabnem omrežju Twitter.

Čeprav sta se ločila že pred 19 leti, sta 60-letna igralka Roseanne Barr in njen nekdanji soprog, 54-letni Tom Arnold, na Twitterju začela pravo vojno, ki so jo sprožili posnetki z njune poroke.

''Počistil sem garažo in upam, da nekdo resnično potrebuje 47 daljinskih upravljavcev, 65 polnilcev za mobilni telefon in moje stare posnetke s poroke,'' je napisal Tom in s tem razjezil nekdanjo soprogo.

''Posnetke z mano? Nimaš jih pravice uničiti,'' mu je odvrnila Roseanne. Arnold je nato dodal, da so v njegovi škatli osebni videoposnetki, da jo je mogoče kupiti za ugodno ceno in da bo šel ves dobiček v dobrodelne namene.

''Kaj za vraga je narobe s tabo?'' ga je vprašala jezna igralka, Tom pa ji je odgovoril: ''Kaj je narobe s tabo? Prekleto resen sem ves čas. Izkupiček gre v dobrodelne namene." 

Oglasili so se tudi znani prijatelji

V njuno verbalno vojno na tem priljubljenem družabnem omrežju so se vmešali tudi njuni znani prijatelji, med njimi ameriški komik Morgan Murphy. ''Mama in oče, nehajta se prepirati,'' je šaljivo napisal Morgan, Becky Hatfield pa je slavni komedijantki svetovala, naj ga pusti pri miru, ker gre le za materialne stvari.

''Nisem te vprašala za mnenje, krastača, utihni,'' ji je odvrnila Roseanne, ki je tudi vložila zahtevo za ločitev od Toma in kot razlog navedla nepremostljive razlike.

Sicer pa sta se igralca poročila leta 1990, štiri dni po tistem, ko je bil uradno končan njen zakon z Billom Pentlandom. Ločila sta se po štirih letih in Arnold je po njuni ločitvi še trikrat dahnil usodni da.

Roseanne se je po njuni ločitvi poročila še enkrat, in sicer z nekdanjim telesnim stražarjem Benom Thomasom, s katerim je preživela sedem let. Zadnjih deset let s svojim partnerjem Johnnyjem Argentom živi na Havajih.

Neprizanesljiva tudi do drugega bivšega

Ob tem velja spomniti, da je Roseanne po ločitvi precej ostre besede namenila tudi prej omenjenemu Benu Thomasu.

''Moj nekdanji soprog je dokazano navadna rit in smet,'' je leta 2011 dejala igralka, ki je Tomu po ločitvi enkrat mesečno plačala desetdnevno bivanje na Havajih, da je lahko obiskal njunega 17-letnega sina Bucka. Ko je Ben s seboj pripeljal soprogo in zahteval, da mora tudi njej plačati bivanje, je bila Roseanne šokirana.

''Ben ima navado, da gre na Filipine in pripelje domov novo žensko, se poroči z njo in nato loči,'' je takrat komentirala njegov zakon. Ben je takrat trdil, da je igralka podpisala pogodbo, v kateri je privolila v tak dogovor, Roseanne pa je odvrnila, da je bila pogodbo prisiljena podpisati, ker ji je Ben grozil, da v nasprotnem primeru njunemu sinu ne bo dovolil, da obiskuje prestižno zasebno šolo na Havajih.