Rok Kunaver je podal PRVO izjavo o novi ljubezni z Natalijo Gros

6. 6. 2018
Rok Kunaver je podal PRVO izjavo o novi ljubezni z Natalijo Gros (foto: POP TV)
POP TV

Malo po tem, ko sta Natalija Gros in Rok Kunaver priznala, da sta zaljubljena, in novinarki naše medijske hiše povedala tudi razlog za odločitev, da za razkritje svoje zveze počakata do konca plesnega šova Zvezde plešejo, smo le dočakali njuni konkretnejši izjavi o novi ljubezni in planih za letošnje poletje.

Zanimalo nas je, kaj po šovu počnejo zvezdniki šova Zvezde plešejo, in izvedeli smo, da se za nekatere med tekmovalci (še posebej za Natalijo in Roka) začenja povsem drugo, novo obdobje.

To so povedali:

Rok Kunaver

"Konec meseca se po naporni sezoni, v kateri sem zopet odigral okoli 150 predstav imel 4 premiere in še ta "mali" projekt Zvezde plešejo, odpravljam na več kot zaslužene počitnice, ki pa jih z nestrpnostjo pričakujem, saj jih nameravam v dobršni meri preživeti s svojo novo partnerko Natalijo Gros in njeno čudovito hčerko Elo. 

Vendar pa ... kljub tej novi ljubezni sem si obljubil, da ne bom pustil, da bi motor nabral preveč prahu v garaži, tako da je v planu vsaj en daljši izlet tudi z motorjem v neznano."

Natalija Gros

"Plesni šov Zvezde plešejo je bila ena mojih najboljših odločitev v življenju. Iz mene je potegnil najboljše, kar je lahko. Iz šova izhajam napolnjena z novo življensko energijo, bogatejša za novo plesno izkušnjo in zrelejša za nov začetek z mojo novo ljubeznijo, Rokom Kunaverjem, ki sem ga spoznala v šovu.

Od sedaj naprej je čas za nov začetek, zato me čaka še nekaj dela, da končam in zaključim s preteklimi projekti, ki me še vežejo na preteklost, hkrati pa bo čas za zaslužene počitnice z mojimi najdražjimi, kar mi pomeni največ. Prav tako z Elo čez poletje iščeva novo stanovanje, saj sva med šovom uspeli prodati tudi najino staro hišo, prav tako pa z zaključevanjem poslov v svoji produkcijski hiši z jesenjo iščem novo službo.

Vsekakor mi dela ne bo manjkalo, sicer pa z jesenjo nadaljujem tudi svojo plesno pot s plesom ob drogu in argentinskim tangom. Vsekakor pa si želim, da enkrat v prihodnje združim ples in plezanje in morda ustvarim kar novo disciplino - malo za šalo malo za res."

Miha Perat

"Svoj čas, prosti čas, ki ga imam trenutno na razpolago, je čas za vse tiste, ki mi pravzaprav v življenju pomenijo največ. Moja družina, žena otroci in vsi moji najbližji. In ravno njim te svoje "proste" dni posvečam v celoti. Za druženje, zato da smo.

Pogrešal sem jih tako, kot so oni mene. In ne morem mimo druženja z kvalitetno gurmansko pojedino. Obožujem dobro hrano, pijačo in vse kar, kar pritiče. Zato mi je se toliko lepše, ko me domači prav z omenjenim nadvse razvajajo. Skratka, v teh dneh se počutim resnično in nadvse blažen ... Enostavno ... lepo mi je."

Gašper Rifelj

"Trenutno pripravljam svojo novo skladbo, kmalu pa z Majo snemava moj novi videospot, kjer bova ponovno zaplesala. Rad bi, da najino plesno zgodbo zaključiva na prav poseben način, zato sem jo tudi povabil k sodelovanju.

Potem me čaka promocija skladbe, junija imam ogromno nastopov in intervjujev. Že v tem mesecu začnem tudi z vajami za muzikal Madagaskar, kjer bom imel eno izmed glavnih vlog, in sicer bom lev Alex.

Junij bo res pester in naporen, si bom pa popolni odklop vzel julija, ko grem za tri tedne na dopust. Praktično od lanskega decembra še nisem bil prost, zato sam pri sebi čutim, da res potrebujem nekaj časa zase, da si napolnim baterije za vse stvari, ki me čakajo jeseni."

Maja Geršak

"Prvi moj načrt je ta, da odpotujem nazaj v Hong Kong k svojemu dragemu. Kar se tiče pa poslovnih načrtov, je definitivno naslednji velik projekt organizacija prvega Pro-am tekmovanja v Sloveniji z imenom Zeleni dotik. To vrsto tekmovanja želim postaviti na zemljevid Slovenije. Dogodek in pa celotno tekmovanje želim izpeljati na visokem nivoju in predstaviti to obliko tekmovanja Sloveniji."

Gordana Grandošek Whiddon

Gordana je po končanem plesnem spektaklu Zvezde plešejo odšla v Izrael, kjer je nastopala s svojim partnerjem Trentom. Bila sta v mestu Eilat na povabilo plesnega gala eventa, kjer sta imela par prostih dnevov za uživanje na morju in tudi plesni nastop.

Je bil pa Trent aktiven tudi v času, ko se je Gordana posvečala plesni oddaji. Sam se je udeležil ene najbolj slavnih rdečih preprog v Londonu – BAFTA (fotografija spodaj).

Tomaž Šter

"Moj fokus po zvezdah se je premaknil na pisanje magistrske naloge, ker bom do jeseni dokončno zaključil svoj študij na Fakulteti za družbene vede. Seveda pa še vedno redno poučujem - z mojimi skupinami bomo letošnjo plesno sezono kmalu zaključili, tako da že sedaj načrtujem in urejam vse potrebno za naslednjo. V plesno dvorano se vračava tudi z Valeriyo, da se pripraviva na prihajajoče nastope. Skratka, na polno naprej, bo pa poleti prav gotovo tudi več časa za dopust in druženje z najbližjimi."

Martina Plohl

"Z zaključkom druge sezone oddaje Zvezde plešejo, se spet vračam do konca junija nazaj na že utečene delovne poti. Čaka me kar nekaj potovanj povezanih s poučevanjem plesa v Turčijo, Avstrijo in Francijo. Vsekakor pa si bom vzela čas tudi za počitek in polnjenje baterij.

S prijateljicami načrtujemo ogled Benetk, nekajdnevno raziskovanje Toskane in za konec še popolni oddih in odklop ob dobri knjigi, hrani, morju in soncu počitnice v Dalmaciji. V drugem delu avgusta pa bo čas za snovanje in pripravo novih načrtov in urnikov za delo v mojem plesnem studiu Plohl."

Rebeka Dremelj in Werner

Rebeka Dremelj in Werner sta že med oddajo zasnovala načrt o skupni skladbi, ki v teh dneh nastaja. Rebeka v šali pravi, da ne ve, kako bo preživela. Poleg nove pesmi pa je v svet poslala novo dišavo, pridno piše svoj blog in se najbolj veseli dopusta z družino.

Jagoda Batagelj

Jagoda Batagelj bo poletje plesala, saj jo že v juliju čaka plesna predstava Dance Amore, v kateri nastopajo tudi Andrej, Goga in Matej. "S septembrom pričenjam s poučevanjem nove generacije tekmovalcev latinakoameriških in standardnih plesov," pravi Jagoda.

Uroš Bitenc

"Jaz se zdaj posvečam norim idejam na radiu, kot je bil recimo prank s Kemalom/Burakom, ki smo ga pripravili prejšnji teden. Uživam vsak prost trenutek z #bebaBitenc in pa nadaljujem s projektom #sportvsakdan.

Tadeja Pavlič

Tadeja Pavlič se iz projekta Zvezde plešejo seli v muzikal Briljantina. Poleg tega pa se nadaljuje poučevanje plesnih skupin in izpiti na faksu, ki še čakajo. "Kar pestro bo," pravi.

Pripravila A. H. P.
Fotografije: osebni arhiv in Instagram.com

Preberi še: Razlog, zakaj sta Natalija Gros in Rok Kunaver (Zvezde plešejo) skrivala svojo zvezo

Priporočamo tudi: Poglej, kako čeden je izbranec Maje Geršak, soplesalke Gašperja Riflja (Zvezde plešejo)