Robert Pattinson: Tudi on je imel afere!

V burnem obdobju, ki je sledilo po tem, ko ga je njegova punca Kristen Stewart prevarala z režiserjem Rupertom Sandersom, je 'vampir' tolažbo iskal v objemu drugih žensk.

13. 2. 2013

Med žuriranjem v losangeleških nočnih klubih je 26-letni igralec spoznal privlačno punco, ki jo je povabil, da se mu pridruži na 'after partyju' v eni od hollywoodskih vil.

Manekenka, katere identiteta je za zdaj še neznana, je seveda z veseljem sprejela njegovo povabilo in razkrila, da je bila to najboljša noč v njenem življenju.

''Prejšnje poletje sem bila z Robertom dvakrat in kot ljubimcu bi mu dala čisto petico. Čudovito se ljubi, je sramežljiv in vljuden, a ve, kdaj je treba prevzeti pobudo. Obakrat sva bila precej vinjena, a ni imel težav z izvedbo v spalnici. Prvič sva ostala budna skoraj vso noč,'' je razkrilo skrivnostno dekle in dodalo:

''Je kadilec, in ker je vedel, da jaz ne kadim, ga je skrbelo za zadah, zato je stalno odhajal v kopalnico, da si je izpiral usta z ustno vodo. Pojasnjevala sem mu, da je vse v redu, a sem bila vseeno vesela, da je bil tako pozoren. Oba sva vedela, da najina afera ne bo trajala, a niti za trenutek se nisem počutila ceneno, ker je poskrbel, da je bil popoln gospod. Z veseljem bi se ponovno dobila z njim.''