Robert Pattinson pripravljen na veliko življenjsko spremembo

Zdi se, da sta hollywoodski zvezdnik Robert Pattinson in njegova srčna izbranka, glasbenica FKA twigs, v svojem razmerju vključila turbo pogon, saj se že po nekaj mesecih povsem resno pogovarjata o otrocih.

Robert Pattinson pripravljen na veliko življenjsko spremembo (foto: Profimedia) Profimedia
22. 3. 2015

Osemindvajsetletni angleški junak z velikih platen Robert Pattinson, ki je zaslovel z vampirsko sago Somrak, in 27-letna izredno priljubljena glasbenica FKA twigs, najbolj znana po uspešnici Two Weeks, katere pravo ime je Tahliah Debrett Barnett, se od septembra lani v javnosti pojavljata kot zaljubljenca.

Na žalost pa nad njunim razmerjem niso vsi tako zelo navdušeni kot onadva. Potem ko so se fotografije simpatičnega zaljubljenega parčka začele pojavljati v medijih, je temnopolta Tahliah namreč postala tarča rasističnih napadov na internetu. Predvsem na družbenih omrežjih so jo zasuli s sovražnimi sporočili.

Twigs

Morda je angleška glasbenica tudi zaradi tega še ob koncu preteklega leta izjavila, da si želi, da njeno razmerje z Robertom ne bi privlačilo tolikšne pozornosti.

Ko se je razvedelo, da ljubi slovitega igralca, namreč ni postala le tarča zmerljivk, ampak je po hitrem postopku zaslovela, kar je v njej povzročalo močan občutek nelagodja: "Včasih imam resnično težave s tem, da me kdo fotografira."

Pattinson

Ne spreglej: Robert Pattinson s svojo drago ujet v Miamiju (foto)

No, verjetno se je na medijsko pozornost zdaj vendarle že privadila, saj sta z Robom neločljiva. Ljubljenec žensk je svojo srčno izbranko celo spremljal na njeni evropski turneji, skupaj pa sta obiskala tudi umetniški šov Art Basel v Miamiju. V zadnjem času se zdi, da sta zaljubljena zvezdniška golobčka kot rit in srajca in da je njuno razmerje zelo resno.

To med drugim dokazujeta tudi z željo, da bi svojo ljubezensko zgodbo spravila na povsem drugo raven. Govori se namreč, da si zvezdnika kljub kratkotrajnemu razmerju že zelo natančno predstavljata skupno prihodnost, ki vključuje tudi otroka.

"Rob in Tahliah se ves čas pogovarjata o otrocih. Strinjata se s tem, da bi imela veliko otrok, da bi z njimi pogosto potovala in da bi jih poučevala o planetih in tujih kulturah.

Zelo rada igrata igrice, ki se vrtijo okoli imen za njune otroke. Gre za to, katero je najzanimivejše ime z najmočnejšo sporočilnostjo, ki bi se ga lahko domislila za svoj naraščaj," je neki dobro obveščeni vir razkril za spletno stran hollywoodlife.com.

Zdaj bi se zaljubljena zvezdnika sicer rada osredotočila na svoji karieri, a želja po otroku je vsekakor še kako prisotna.

"Nikamor se jima ne mudi. Oba sta še mlada in se trenutno osredotočata na svoji karieri, a se nadvse rada pogovarjata o veliki družini, ki si jo nekega dne želita ustvariti skupaj," je še povedal vir, ki jima je blizu.

Filmski zvezdnik je o neizmerni ljubezni, ki jo goji do svojega dekleta, tako zelo prepričan, da ji je pred nedavnim menda podaril zelo pomemben kos nakita.

Pattinson

Če ste slučajno pomislili, da beseda teče o zaročnem prstanu, pa ste se ušteli, saj gre za nekakšno predstopnjo zaročnega prstana, ki mu Američani pravijo 'prstan zaobljube'.

S tem naj bi Rob svoji najdražji želel jasno in glasno sporočiti, da je njegova sanjska ženska.

"Rad bi se poročil z njo. Zdaj je veliko mirnejši in srečnejši kot prej. Kadar sta skupaj, sta neločljiva," je o razmerju 'vampirja', ki je – preden je spoznal svojo sedanjo ljubezen – dolga leta ljubil soigralko iz sage Somrak Kristen Stewart, za revijo People povedal nekdo, ki je želel ostati anonimen.

Po vsem tem nam torej ne preostane nič drugega kot to, da počakamo na odgovor na vprašanje, ali se bosta Robert Pattinson in FKA twigs najprej sprehodila do oltarja ali pa bomo že pred tem pod oblačili priljubljene pevke opazili nosečniški trebušček.

Napisal: Tim Jeras za revijo Nova