Robbie Williams je našel pravo

Čeprav je Robbie Williams nekoč dejal, da bo ob prvih zametkih želje po poroki izginil kot kafra, je svoje dekle Aydo Field kar sam zaprosil za roko, in to celo še prej, kot je načrtoval.

22. 1. 2010

Še en dokaz, da tudi okoreli samci klonejo, če le naletijo na pravo (oz. na 'dušo dvojčico', kot pravi tudi Robbie Williams)…

Ni šlo vse po načrtih

Robbie Williams je imel pripravljen zelo dober načrt, ki pa ga ni najbolje izpeljal.

Svojo ljubezen, 31-letno Aydo Field, je namreč želel zaprositi na zadnji večer starega leta. Bil pa je očitno tako vznemirjen, da je to storil kar tri dni prej, med nastopom na nekem avstralskem radiu, kjer je v etru Aydo vprašal, ali bi se poročila z njim. Njegov tiskovni predstavnik je hitro razložil, da je bila vse skupaj šala, po drugi strani pa je Robbiejeva mama potrdila njuno zaroko. Da pa bi bila stvar resna, je 36-letni Robbie dekle uradno zaprosil še enkrat.

“Vedno sem mislil, da bom do konca življenja ostal samec. Potem pa sem spoznal Aydo in stvari so se obrnile na glavo,” pravi Robbie.

Noro je zaljubljen

"Ona je enkratna ženska in noro sem zaljubljen vanjo."

Sicer pa sta Robbie in Ayda tako zelo zaljubljena, da je krona njune triletne zveze zaroka, potem pa sledi še poroka.

“Gre za povsem običajen proces, o katerem prej nikoli nisem razmišljal. A zgodi se tudi najboljšim,” se smeji srečni Robbie, ki je bil nekaj časa obseden z opazovanjem neznanih letečih predmetov.

Tudi tu je bila Ayda tista, ki mu je pomagala premagati obsedenost.

Ayda Field je ameriška igralka, ki živi v Los Angelesu, kamor se je preselil tudi Robbie. Trenutno se ukvarjata z urejanjem skupnega doma. Prijatelji pravijo, da urejata tudi otroške sobe, kar pomeni, da očitno načrtujeta pravo družino. Čeprav še nista določila datuma poroke, se šušlja, da naj bi se vzela še pred poletjem, nekateri namigujejo celo, da naj bi se to zgodilo na valentinovo. Robbie je pred kratkim izdal svoj osmi album in načrtuje tudi nekaj nastopov.

Mali Robbie-ji na vidiku?

Medtem pa je dala Ayda svojo kariero na stranski tir. Hoče biti predana žena in mati ter se povsem posvetiti svoji družini.

Vir: Story