Rita Ora je zavzela rdečo preprogo v TEM norem stajlingu!

26-letna pevka Rita Ora zagotovo ve, kaj vse lahko dosežeš s premišljeno izbranim stajlingom. Njen prihod na rdečo preprogo na dan podelitve evropskih glasbenih nagrad MTV je na vse zagotovo pustil velik vtis.

Rita Ora je zavzela rdečo preprogo v TEM norem stajlingu! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 11. 2017

Pevka, ki je prireditev tudi vodila, je s prihodom na rdečo preprogo poskrbela, da so ji obiskovalci, že pred uradnim začetkom prireditve, namenili nekaj (beri: veliko) pozornosti.

Za svoj prvi stajling si je namreč omislila bel kopalni plašč, ...

Rita Ora

svoje lase je ovila v brisačo, telo pa ji je krasil nakit Lorraine Schwartz (v vrednosti 6,7 milijonov evrov!): diamantna ogrlica, uhani in prstani. Celoten videz pa je dopolnila z belimi petkami, posutimi z drobnimi kristalčki.

Med prvim nastopom je dolg plašč zamenjala za krajšega, petke pa so nadomestile športne superge.

Omeniti moramo še, da kopalni plašč ni bil kupljen v 'high-end' trgovini, ampak je nastal pod okriljem znamke Palomo Spain in je tako delo relativno novega modnega oblikovalca, o katerem bomo po zaslugi znane pevke, zagotovo še veliko slišali.

Tekom večera je Rita Ora na oder zakorakala še v trinajstih drugih stajlingih, ki so bili - od prvega do zadnjega - prav tako zelo dodelani, pa vendar noben od teh ni prekosil stajlinga s kopalnim plaščem.

Poleg izbranega modnega okusa in pevskih sposobnosti pa je kot voditeljica prireditve pokazala tudi, da je odlična in spretna govorka, kar so potrdili tudi gledalci s svojimi 'tviti', kjer so pevki izrekli nešteto pohval.

Oglej si še kratek video (klikni spodaj!), ki ga je s svojimi oboževalci delila pred začetkom podelitve nagrad, in v katerem že lahko vidiš njen slavni kopalni plašč:

 Pripravila: Tamara Bastarda
Vir: dailymail.co.uk

Preberi še: Henrikova sestra iskreno o njegovi preteklosti! (in krivici, ki mu je bila storjena)

Priporočamo tudi: Tjaša Kokalj Jerala postala mamica! Poglej, kako je sporočila fantastično novičko …