Rihanna že od decembra seksa z Ryanom Phillippejem

Zvezdnica, ki je pred dnevi bučno proslavila 23. rojstni dan, naj bi že od decembra strastno prijateljevala s seksi igralcem Ryanom Phillippejem, nekdanjim možem sladke Reese Witherspoon.

28. 2. 2011

Seksi pevka Rihanna, ki naj bi nekaj časa romantično prijateljevala tudi z igralcem Colinom Farrellom in mladim pevcem Justinom Bieberjem, je Ryana prvič spoznala, ko je njeno razmerje z igralcem bejzbola Mattom Kempom začelo bledeti (Phillippe pa se je v tem časom razšel z nekajtedensko spremljevalko Amando Seyfried, ki je igrala v muzikalu Mamma Mia). No, v javnosti sta se zvezdnika drug do drugega vedno obnašala hladno.

Nekateri viri so sicer poročali, da naj bi Rihanna pred kratkim Ryana hladno odslovila, a UsWeekly piše, da se je zgodilo ravno nasprotno in sta skupaj preživela strastno noč oziroma veliko strastnih noči.

Šestintridesetletni igralec, ki je bil nekoč poročen z Reese Witherspoon, s katero imata dva otroka, naj bi bil zagledan v privlačno 23-letno pevko z Barbadosa, je neki vir povedal za tabloid UsWeekly. Dodal je še:

"Zelo privlačna se mu zdi. Seveda sta že seksala. Totalno sta seksala, večkrat."

Vir pri omenjenem ameriškem tabloidu navajajo kot nekoga 'iz Rihanninega kroga prijateljev', so še zapisali v novi Novi.