Ricky Martin: Srečni oče dvojčkov

Čeprav je leta prikrival svojo homoseksualnost, je seksi pevec Ricky Martin, ki je konec devetdesetih popolnoma obnorel svet s svojo pesmijo Livin’ La Vida Loca, končno priznal, da je gej.

12. 4. 2010

Pevec je tudi povedal, da je svojo istospolno usmerjenost skrival zato, ker so mu to svetovali osebni svetovalci. Za njegovo kariero naj bi bilo namreč bolje, da so ljudje mislili, da je hetero.

"Zaradi negotovosti in strahu svetu nisem upal priznati, kdo v resnici sem. Kar je bilo, je bilo. Nikogar ne obtožujem, s tem sem se sprijaznil."

Srečni oče dvojčkov

Pred nekaj leti, natančneje leta 2008, je Ricky postal tudi očka, in sicer s pomočjo nadomestne matere, ki mu je rodila dvojčka Valentina in Mattea. Vedno si je želel imeti otroke in zdaj, ko ima dva sina, pravi, je najbolj srečen na svetu.

“Nimam varuške, prav vsega se lotim sam. Predvsem zato, ker ne želim zamuditi nobenega trenutka z malčkoma. Imam pa osebnega asistenta, ki skrbi zame, medtem ko jaz skrbim za otroka.”

In dodal:

“Zelo rad jima berem knjige in pripovedujem zgodbe. Večkrat jima zavrtim različno glasbo, tako da lahko razvijata svoji različni osebnosti. Želim, da odrasteta v poštena, ljubeča, samozavestna in strpna človeka.”

Iz dosjejev:

Eden največjih umetnikov

Ricky Martin s pravim imenom Enrique Jose Martin Morales (38), ki je rojen v Portoriku, je zagotovo eden najbolj priljubljenih pevcev Latinske Amerike. Solistično kariero je začel leta 1991, prej je sodeloval v fantovskem latino bendu Menudo. Že s svojo prvo zgoščenko v angleškem jeziku je dosegel svetovno slavo. Do zdaj je prodal okoli 60 milijonov zgoščenk in osvojil kar pet prestižnih nagrad grammy. Zelo aktiven je tudi na humanitarnem področju, saj se s svojo organizacijo Ricky Martin Foundation bori za pravice otrok. V Los Angelesu je dobil tudi že svojo zvezdo na Pločniku slavnih.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri