Revija GQ izbrala žensko in moškega leta

Kim Kardashian je bila na podelitvi prestižnih nagrad revije za moške GQ užaljena, ker urednik, ki ji je podelil priznanje, ni omenil njenega novega priimka West, Jonah Hill pa se je spomnil svojega prvega dekleta, ki mu je zlomilo srce.

Kim Kardashian (foto: Profimedia) Profimedia
15. 9. 2014

Minuli torek so v Londonu slavnim, lepim in bogatim že 17. zapored podelili priznanja slovitega ameriškega mesečnika za moške GQ.

"Ona je preprosto ena od najslavnejših žensk na svetu. Je kraljica družbenih medijev in kraljica televizije. In po poroki s Kanyejem Westom je postala del enega od najslavnejših parov na svetu. Slavna je kot kokakola. To je Kim Kardashian," je urednik te revije Dylan Jones najavil žensko leta, 33-letno Kim Kardashian.

Očitno zelo muhasta zvezdnica resničnostnega šova V koraku z družino Kardashian pa je bila užaljena, ker je pozabil izgovoriti njen novi priimek West. Tridesetletni igralec Jonah Hill, ki je postal moški leta, pa se je v govoru spomnil svoje prve ljubezni.

"Emily, moje prvo dekle iz šestega razreda. Zlomila si mi srce in me razbila na koščke. Bilo je resnično žalostno. Vem, da si mlada, da je ljubezen nora, da se ljudje razhajajo, a jaz sem je...i moški leta po izboru mednarodnega GQ-ja," je simpatični dvakratni nominiranec za oskarja med drugim povedal v svojem govoru.

Za igralca leta je bil razglašen 38-letni angleški zvezdnik Benedict Cumberbatch, priznanje za športnika leta je romalo v roke 29-letnega voznika formule 1 Lewisa Hamiltona, najboljši solo izvajalec pa je postal 41-letni Pharrell Williams.

Sedeminštiridesetletnega Johna Bishopa so uredniki revije GQ razglasili za komika leta, priznanje za največjega filantropa pa je dobil 61-letni nekdanji angleški premier Tony Blair.

Legendarni 67-letni roker Iggy Pop se je razveselil nagrade za ikono leta, skupina New Order pa je dobila nagrado za inspiracijo. Vodilni moški leta je postal 53-letni angleški igralec Colin Firth, za legendo pa je bil razglašen 69-letni severnoirski glasbenik Van Morrison.

Napisal: Tim Jeras za revijo Nova