Resničnostni šov Bar prvič na sporedu že marca!

Bar bo na Planet TV na sporedu od ponedeljka do sobote ob 20. uri, sobotna oddaja bo potekala v živo iz bara na Nebotičniku.

26. 2. 2015

V ponedeljek, 2. marca, ob 20. uri bo na Planet TV na sporedu prva oddaja resničnostnega šova Bar.

Gre za resničnostni šov, v katerem bodo imeli glavno besedo gledalci. Oni bodo namreč tisti, ki bodo z glasovanjem odločili, katera barovka ali barovec se bo moral pomeriti v tedenskem izzivu, vsako soboto pa bodo gledalci z glasovanjem med oddajo v živo odločali, katera barovka ali barovec mora zapustiti BAR.

Na koncu bo ostala le ena barovka ali en barovec, ki bo domov odnesel glavno nagrado – 50 tisoč evrov.

Bar ni le resničnostni šov, je tudi interaktivni šov. Barovke in barovci bodo lahko z gledalci in svojimi navijači komunicirali preko svojih Facebook strani, Twitter profilov ter Instagrama.

Vsaka barovka in barovec bo imel svojo Facebook stran, svoj Twitter profil, skupaj pa bodo urejali Instagram profil (BarPlanet).

Gledalci bodo dogajanje v baru in stanovanju, v katerem bodo živeli tekmovalci, 24 ur na dan spremljali tudi na spletni strani bar.planet-tv.si.

Na voljo bosta dva dostopa – 3-dnevni za 2,99 evra ter neomejen dostop za 9,99 evra. Plačilo bo mogoče z Moneto, prek SMS-ov ali prek v voucherskega sistema na bencinskih servisih ter trafikah.

Na spletni strani bodo gledalcem na voljo vse informacije o tekmovalcih, novice iz bara in njihovega doma ter seveda 18 kamer, prek katerih bodo gledalci lahko dogajanje spremljali 24 ur na dan.