Življenje Sanele iz Poroke na prvi pogled se je obrnilo na glavo! (NE boš verjela, kaj se ji je zgodilo!)

Tega Sanela zagotovo NI pričakovala!

Življenje Sanele iz Poroke na prvi pogled se je obrnilo na glavo! (NE boš verjela, kaj se ji je zgodilo!) (foto: osebni arhiv / Sanela Kšela) osebni arhiv / Sanela Kšela
8. 6. 2022

Zgolj teden po koncu eksperimenta Poroka na prvi pogled se je Saneli Kšela pričelo življenje obračati v povsem drugo smer.

»Že en teden po koncu eksperimenta se je moje življenje začelo obračati na glavo, predvsem na kariernem področju,« je portalu njena.si zaupala Sanela in pojasnila, da ji kariera predstavlja zadnjih deset let prioriteto v življenju.

In kakšne spremembe so se pričele odvijati? »Nastopila sem v novi službi, ki jo obožujem, ter me izpopolnjuje. Prav tako sem postala samostojna podjetnica, ter začela graditi še svojo lastno poslovno pot,« povzame minulo obdobje Sanela, ki se je začela po eksperimentu še intenzivneje poglabljati v odnose ter še več delati na sebi.

Kaj točno dela?

Sanela je sicer po izobrazbi magistrica sinologije in ustanoviteljica spletne strani Svet Kitajske in kitajskega jezika.

"Zaposlena sem v podjetju Quantectum, kjer se ukvarjamo s prognoziranjem potresov na globalni ravni. Sem del marketing ekipe in v glavnem zadolžena za ustvarjanje vsebin, delno tudi za socialne medije, pred kratkim pa sem se začela ukvarjati z vstopom na kitajski trg. Poleg tega sem tudi samostojna podjetnica in v okviru slednjega poučujem tujce kitajščino, Kitajce slovenščino, prevajam slo. – ang. – kit. (vse smeri), ter opravljam druga dela v povezavi s Kitajsko in kitajskim jezikom."

In res je, Sanela je novembra 2021 odprla svoj S.P. in registrirala dejavnost "FUTHAN, izobraževanje in svetovanje, Sanela Kšela s.p."

Čestitke Sanela in veliko uspehov na tvoji poslovni poti! 💪🏻

Preberi še: Prejšnji teden se je zgodila filmska ZAROKA in poroka TEH 2 zelo znanih Slovencev (vse, kar vemo) 

Priporočamo tudiEvo, znano je! TO je ženska, s katero je Pique prevaral Shakiro (FOTO)