Zanimalo vas je, kje je in kaj se dogaja z zmagovalko šova Mirelo Lapanović, in to je odgovor

Mirela se je po selitvi iz Slovenije kar dobro skrila pred radovedno javnostjo, a naša novinarka je našla odgovore na vsa vprašanja, ki si si jih zastavljala.

Zanimalo vas je, kje je in kaj se dogaja z zmagovalko šova Mirelo Lapanović, in to je odgovor (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
29. 1. 2022

Mirela Lapanovič, zmagovalka resničnostnega šova Big Broither iz leta 2016, je bila po osvojeni zmagi deležna številčnih dram, predvsem v povezavi z njenim zasebnim življenjem.

Le kratek čas po koncu oddaje, se je zato preselila v tujino, kjer živi še danes.

Tukaj zdaj živi Mirela Lapanovič:

Mirela trenutno živi v Črni gori, kamor se je preselila zaradi ljubezni. Mirela je namreč zaročena, kot je povedala že lansko poletje, pa s svojim srčnim izbrancem načrtujeta selitev v Skandinavijo, od koder sicer on prihaja.

Kaj zdaj počne?

Če gre verjeti objavam na njenem družabnem omrežju, Mirela zdaj uživa razkošno življenje, saj jo v njenih objavah spremljamo na raznoraznih lepotnih tretmajih, z njo se odpravimo na različne večerje in zabave, ki si jih privošči v družbi svoje ljubezni. 

Kako je videti?

No, precej drugače, kot v resničnostnem šovu. Mirela ni nikoli skrivala dejstva, da se poslužuje lepotnih popravkov, o čemer je pred kratkim spregovorila tudi v oddaji 24ur. Povedala je, da obiskuje priznanega lepotnega kirurga, ter da so njeni popravki v skladu z ruskimi lepotnimi trendi.

Tako je bila videti leta 2016:

Poglej, kako je videti zdaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leli Batista - Wolf 💎 (@lelibatistawolf)

Precej drugače, se strinjaš?

Mirela je sicer priznala,  da se v Črni gori odlično počuti, ter da jo tam prijatelji imenujejo 'Volkulja', ter da jo je življenje tam okrepilo.

Mi ji na njeni poti seveda želimo vse najlepše! 

Slovenija ugiba, kdo je Sanjski moški, medtem pa s POP TV sporočili novico, ki je pretresla vse

Fotografije: Primož Predalič, Goran Antley, POP TV