Tega, kar se je včeraj zgodilo v oddaji Ljubezen po domače, ni pričakoval NIHČE!

Si ti? 🤔

Tega, kar se je včeraj zgodilo v oddaji Ljubezen po domače, ni pričakoval NIHČE! (foto: POP TV) POP TV
17. 6. 2019

Si včeraj spremljala oddajo Ljubezen po domače? No, če si si ogledala vsaj nekaj epizod letošnje sezone se boš verjetno strinjala, da gre za sezono z največ (nepričakovanimi) preobrati. Imamo prav?

Po tem, ko bo očka zelo kmalu postal mlajši brat Hafner, pa tudi tekmovalka Ksenija, in po tem, ko je Rosema bujno reagirala, ko je kmet Milan za svojo izbral Primorko Ireno, smo včeraj doživeli še nepričakovan razplet na kmetiji mladega Dolenjca Miha.

Ko je Miha stopil pred njegovi zadnji dve dekleti smo pričakovali, da se bo z eno od njiju odpravil na romantični izlet, a končalo se je precej bolj klavrno.

Miha se namreč NI odločil za nobeno od deklet, precej slabo pa je novico sprejela sicer simpatična (in zelo delavna) Anica, ki je iskreno priznala, da si v prihodnje resnično želi sreče, saj je do zdaj ni kaj prida začutila.

"Mogoče bom pa res enkrat srečna v življenju. Če do sedaj nisem bila, bom pa mogoče v bodoče," je le potrto pokomentirala Mihovo nepričakovano odločitev.

A omenjen pripetljaj še zdaleč ni bilo edino presenečenje včerajšnje oddaje. Za svojega je poskrbel tudi postaven Marko, ki se je v oddaji boril za Darjino srce.

Na romantičnem oddihu v Avstriji je Marko Darji s težavo priznal, da ima izven šova simpatijo, ki mu je srce ogrela nekoliko bolj, kot delavna Darja. In čeprav novica ni bila prijetna, je Darja kljub vsemu spoštovala Markovo odločitev in sklenila, da bosta kljub preteklosti ostala prijatelja - in morda - tudi poslovna partnerja. ;)

Kaj prinaša nova oddaja pa bomo videli prihodnjo nedeljo. Se je že veseliš? ;)

Fotografije: POP TV, Printscreen

Preberi še: Po tem, ko je javnost izvedela TOLE, so v ZDA prenehali s snemanjem šova Biggest loser

Priporočamo tudi: O, uau! Poglej, kako FANTASTIČNO je videti Ana Maria Mitič 9 mesecev po porodu