"Ne bi imel velike hruške, je pa pomembno, da ima malo več riti."  (+6 ekstra izjav kandidatov Poroke na prvi pogled)

No, misliš, da so bile te izjave primerne, ali so vredne obsojanja? 

"Ne bi imel velike hruške, je pa pomembno, da ima malo več riti."  (+6 ekstra izjav kandidatov Poroke na prvi pogled) (foto: PLanet TV) PLanet TV
2. 3. 2022

Včeraj smo na Planet TV gledale že drugo epizodo novega resničnostnega šova Poroka na prvi pogled.

V primeru, da ne veš - v šovu izbrani ženske in moški iščejo pravo ljubezen, vendar se njihovo popotovanje začne s poroko. Ja, prvič se vidijo na poroki, ko se nevede poročijo z neznanim partnerjem.

V iskanje ljubezni se je podalo šest žensk - Katja, Hajdi, Sanela, Nina, Kate, Monja in šest moških - Janko, Anže, Domen, Sandi, Aleksandar in Andraž.

Se sprašuješ, kako so izbrali kandidate oddaje Poroka na prvi pogled, če ni bilo razpisa? No, tako!

Naj ti na hitro povemo, kaj se je dogajalo v prvi epizodi!

V uvodni epizodi so bili ženini precej zgovorni.

Lahko bi rekle, da je najbolj odkrito spregovoril Domen, ki ni skrival, da je zanj spolnost zelo pomembna: "Ne bi imel velike hruške, je pa pomembno, da ima malo več riti."

Dodal je še: "Seks obožujem. To je zelo pomembna stvar v zvezi. To je tisto, kar ločuje prijateljico in partnerja. Rad preizkušam nove stvari, ker nikoli ne veš, kaj ti lahko postane všeč."

Z izjavo se sicer ni strinjal Aleksandar: "Jutri se poročiš, pa se pogovarjaš o tem, kako bi dekleta obračal. Ne vem, ne zdi se mi to resno."

Naša prva nevesta Nina je spregovorila o težkih trenutkih, ki jih je doživela v preteklosti. Ločila se je in takrat se ji je svet porušil. Pred komaj enim letom je izgubila 40 kilogramov, priznala pa je, da so jo do zdaj vedno privlačili moški, za katere je vedela, da prinašajo težave.

"Menjavala sem jih in dobila sem lahko katerega koli, ker sem znala kilograme dobro nositi," je še dodala samozavestno.

No, tale izjava v drugi epizodi pa nas je močnooooo presenetila!

Nina in Domen sta prvi par, ki sta se poročila. Njuna kemija se je takoj pokazala. "Mislim, da se bova veliko lupčkala. Med nama je tista kemija," je dejala Nina.

Domen pa je po drugi strani razmišljal o nečem drugem: "Dvignem jo lahko, tako, da jo bom lahko razmetaval po postelji, kolikor jo bom lahko! (smeh)"

Med drugim je drug ženin Andraž priznal, da je v šov prišel po medijsko prepoznavnost: "Iskreno si želim medijske prepoznavnosti, ne sicer zelo, ampak tako, da bi bil prepoznaven in vpliven."

Nina (Poroka na prvi pogled) izgubila kar 40kg! Poglej, kako je bila videti prej

Fotografije: Planet TV