Kakšna drama! Sanela brez ZAVOR razkrila PODLE stvari, ki so se v oddaji dogajale ZA kamerami

Še en dokaz, da ne moremo verjeti vsemu, kar vidimo. 

Kakšna drama! Sanela brez ZAVOR razkrila PODLE stvari, ki so se v oddaji dogajale ZA kamerami (foto: PLanet TV) PLanet TV
26. 5. 2022

Priljubljeni šov Poroka na prvi pogled se bliža koncu in včeraj smo bili priča še nekaj odločitvam parov, ampak izstopala je le ena.

Govorimo o Saneli in Andražu, ki sta se skozi šov že velikokrat znašla pred nestrinjanji. Kaj se je dogajalo tokrat? Vemo le, da je bilo dogajanje zeloooooo burnoooo!

Andraž je že takoj na začetku dejal, da komaj čaka, da se vse skupaj čim prej zaključi. Takrat še ni vedel, kaj se bo zgodilo.

Z zaobljubo je pričel Andraž, ki je bil redkobeseden. "Ta zgodba bo zame nepozabna za celo življenje," je med drugim dejal in dodal, da ga veseli, da sta prišla do konca kljub temu, da sta si različna.

Wow! Po snemanju se je med Danico in Aleksandrom vnel SPOR, to vse nam je povedal Aleksander

Ni pa pričakoval, da bo Sanela brutalno iskrena in da bo povedala vse, kar ji leži na duši.

Njena zaobljuba se je pričela takole:

"Andraž, v ta eksperiment sem prišla odprtih rok in misli, moj cilj je bil, da bom osebo, ki se je znašla na isti strani kot jaz sprejela v največji možni meri in z njim poskusila čim več izkusiti. Prve dni si se pokazal za komunikativnega, ekstrovertiranega in sproščenega mladeniča. Z mano si podelil koščke preteklosti, za kar sem ti iz srca hvaležna. Po teh prvih pravljičnih dnevih sva se odločila, da bova začela graditi z nule in poskusila vzpostaviti prijateljski odnos. Drugi dan, na kosilu je med pogovorom sledilo razočaranje, sam veš, kakšne besede si takrat uporabil in na kakšen način si mi podal sporočilo, da ti kot oseba ne odgovarjam. Način, kako si mi podal to sporočilo, mi ni bil všeč, nikakor v osnovi ni primeren za reševanje nasprotij. Ob tebi sem se od tedaj začela počutiti nesproščeno."

Ampak to še ni bilo najhuje. Sanela je mirno in zbrano nadaljevala:

"Preostanek medenih tednov in prva dva tedna v stanovanju sva bila skoraj kot tujca. Kljub temu se je stanje začelo izboljševati in zdelo se je, da sva začela lepo sodelovati. Andraž, za tista dva tedna se ti iz srca zahvaljujem. Po predzadnji večerji pa je sledil velik šok. Ponovno si pokazal svoj obraz, ki sem ga videla v času medenih tednov. Celotna situacija me je prisilila, da sem postala še bolj nesproščena, pazljiva in zatirajoča do lastnih občutkov. Vse to s ciljem, da dam najinemu odnosu še eno priložnost, ampak ti je nisi dal.

Andraž, velikokrat si izpostavil, da me spoštuješ, vendar izrazi: na živce mi greš, da je to najlepši način, kako lahko nekomu poveš, da ti ni všeč, ne morem te gledati, da lahko ostanem kar v živalskem vrtu, da si ti višje od mene. Nepripravljenost poslušati in videti, nepripravljenost na konstruktiven pogovor, niso niti približno znaki spoštljivega vedenja."

Andraž je postajal vse bolj in bolj nervozen. Vse, kar je lahko naredil, je to, da je zmajeval z glavo. Sanela ni prenehala in mu v obraz dejala: "Še nikoli v življenju se nisem počutila tako neprivlačno in ne spoštovano kot ob tebi. Andraž, zapravljal si moj čas!"

Kako je reagiral vidno presenečen Andraž?

"Nad Sanelino zaobljubo sem bil sprva presenečen, potem me je pa čisto šokirala. Pač, nisem mislil, da lahko tako nizko pade," je vse, kar je dejal.

OMG! Ne boš verjela, kaj si o prepirih Anžeta in Hajdi misli njegova mami! (Si pričakovala to?)