Ekskluzivno: Mikić nam je izdal VSE podrobnosti iz zakulisja Exatlona (in poslal FOTKE)

"Na snemanju v divjini me je preganjala ... " nam je med drugim razkril. 😂 Povedal pa je tudi, kakšen odnos imata z Juretom Koširjem in še mnogo več ...

Ekskluzivno: Mikić nam je izdal VSE podrobnosti iz zakulisja Exatlona (in poslal FOTKE) (foto: Planet TV) Planet TV
23. 9. 2022

Zdelo se nam je, da Exatlon na malih ekranih ne pokaže vseh stvari, ki se dogajajo tam.

Igor Mikić nas je tako prijazno povabil v zakulisje in razkril vse, česar ne vidimo.

"Ko sva se z Juretom spoznala, je bila ljubezen na prvi pogled. Je zelo spoštljiv, uglajen in profesionalen. Oba obožujeva šport ter imava veliko skupnega. Od Jureta se lahko marsikaj naučim in res je pravi gentleman. Pri svojih rosnih 50 letih izgleda fenomenalno," nam je za začetek Mikić prijazno pohvalil voditelja Jureta Koširja.

Poslal nam je tudi njuno simpatično fotografijo:

Povedal je še, da z Juretom ogromno časa preživita skupaj, vendar si v Dominikanski republiki ne delita sobe. 

Raziskale smo: Nikoli ne uganeš KJE in s KOM na Dominikanski Republiki živi Jure Košir

Kako pa rešujejo nesoglasja? "Zaenkrat ni bilo nobenih sporov in jih tudi ne bo. Nesoglasja rešujemo prijateljsko z objemi in solidarno. Solidaridad bi rekli tukaj na Dominikanski," je dejal Mikić.

Kaj pa kakšna zabavna zgodbica iz zakulisja?

"Oh, seveda. Snemalna ekipa je zelo zabavna in tudi intervjuji s tekmovalci so vedno bolj zanimivi. Na snemanju v divjini me je preganjala kokoš, na morju mi je spodrsnilo in sem padel v vodo, skratka vedno je zabavno," je priznal.

"Snemanja so zelo dolga in naporna zaradi vlage in vročine. Vse skupaj pa traja veliko dlje kot je videti na televiziji," je razložil Mikić.

Kako je komentiral komentarje, da je tudi Exatlon le šov spletk in taktiziranja?

"Tokrat je moja vloga malo drugačna kot lansko leto, zato nisem toliko vpleten v to, kaj se dogaja znotraj ekip. Vem, da vsak tekmovalec preživlja svoje notranje borbe in tudi sam sem jih imel, zato ne obsojam ljudi in njihovih odločitev. Mislim, da Exatlon ni šov, kjer spletke in taktiziranja zmagujejo in prinašajo rezultate, ker na poligonu in pri metanju je važna samo hitrost in spretnost," je razložil.

Šok! Manca Šepetavc razkrila, ZAKAJ je v resnici zapustila Exatlon (ne gre za poškodbo)

Mi vsekakor z veseljem spremljamo šov, ki tekmovalce preverja na težkih športnih poligonih in že komaj čakamo nove epizode!

Jure Košir nam je razkril VELIK privilegij, ki ga je deležen med snemanjem v Dominikanski Republiki

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik, PLANET TV