OMG! Se še spomniš Marte Kepic (The biggest loser Slovenija)? Njena PREOBRAZBA te bo pustila odprtih ust!

Na cesti je zagotovo ne bi več prepoznali! 😱Marta, čudovita si! 🙌🏻

OMG! Se še spomniš Marte Kepic (The biggest loser Slovenija)? Njena PREOBRAZBA te bo pustila odprtih ust! (foto: Printscreen Planet TV) Printscreen Planet TV
12. 11. 2018

Se še spomniš simpatične 'mame' Marte, ki je v pretekli sezoni oddaje Biggest Loser Slovenija pridno izgubljala kilograme?

Kako je Marta izgledala minulo zimo si lahko ogledaš na zgodnji fotografiji, v teh dneh pa nas je na svojem družabnem profilu presenetila s popolnoma osveženim videzom.

Poglej, kako DOBRO Marta izgleda danes. Krasna je, kajne?

Kot izgleda ima za seboj kar pestro poletje, saj je njen Facebook profil poln lepih trenutkov, na fotografijah pa Marta kar žari od sreče. 

"Oddaja je bila pravilna odločitev!"

"Sedaj vem, da sem se 100% pravilno odločila, ko sem naredila ta korak! Sedaj se bistveno bolje počutim, imam več energije in svet se mi enostavno zdi lepši."

"Verjetno sem postala tudi bolj samozavestna. Vsem svojim prijateljem, ki so se bali, da bom z izgubo svojih kilogramov izgubila svoj značaj, lahko povem, da ga nisem. Ostajam ista Marta, kot sem bila. Vesela, nagajiva in znam prisloniti tudi ramo, če je potrebno," je povedala tik po zaključku šova.

Marti tudi v prihodnje želimo vse dobro!

Fotografije: Printscreen Planet TV

Preberi še: Našli smo počitniške fotke Branka Čakarmiša in njegove Katje (PRESENEČENA boš!)

Priporočamo tudi: Družina Ivjane Banić: Prodali so, kar se je prodat dalo in zapustili državo