Ojoj! Tega, kar je povedala tekmovalka oddaje Ljubezen po domače, NE bi smeli slišati

Hm, ... kako prosim?!? 🤔

Ojoj! Tega, kar je povedala tekmovalka oddaje Ljubezen po domače, NE bi smeli slišati (foto: POP TV) POP TV
1. 7. 2019

Včeraj smo gledalci na POP TV lahko spremljali zadnjo epizodo letošnje oddaje Ljubezen po domače, ki je (zagotovo) poskrbela za največ nepričakovanih preobratov.

No, morda nas je od vseh najbolj zanimala zgodba za ljubezenskimi izbori bratov Hafner, kljub temu pa je v teh dneh kar nekaj pozornosti pritegnila tudi izpoved simpatične Patricije, ki se je v oddaji borila za srce primorskega kmeta Tomaža.

Te zanima, kaj je imela povedati?

Kot so zapisali ustvarjalci portala Zurnal24, Patricija trdi, da se je ekipa, ki je oddajo ustvarjala, neprimerno obnašala do kandidatk, saj so se te v njihovi bližini počutile zasmehovane.

Povedala je, da se zaveda, da oddaja 'živi' od tega, da se ljudje kandidatom posmehujejo, a kljub temu pravi, da se ji zdi to grdo. Sama si je želela le korektnega odnosa, kljub temu pa je, kot pravi, naletela na odnose, ki so bolj kot za pred kamero, primerni za v vrtec.

Kot je pojasnila, je bila zaradi tega načeta tudi samozavest deklet, in morda je prav to krivo, da se dekleta na Tomaževi kmetiji nikakor niso uspela sprostiti.

No, kaj pa ti praviš?

Fotografije: POP TV

Preberi še: Meghan Markle je modno javnost presenetila z izbiro čevljev, saj je namesto pet na dogodek obula TO

Priporočamo tudi: FOTO: Uaaaau! Poglej, kako PRESTIŽNO hišo si v Budvi gradi Iris Mulej