Ojoj! Si videla, kakšna DRAMA se je odvijala v včerajšnji oddaji Ljubezen po domače?

Kaj takšnega v tej sezoni še nismo videli! 😱

Ojoj! Si videla, kakšna DRAMA se je odvijala v včerajšnji oddaji Ljubezen po domače? (foto: POP TV) POP TV
25. 5. 2019

Včerajšnja oddaja Ljubezen po domače je ponudila kar dva nova televizijska para; svojo izbranko je včeraj namreč izbral kmet Milan Tržan, pa tudi postavni starejši brat Hafner.

No, in če je pri Gašperju šlo vse kot po maslu - svoje srce je podaril najmlajši tekmovalki Patriciji, se je pri Milanu (pričakovano) zalomilo.

Milan se je odločil svoje življenje nadaljevati s Primorko Ireno, kar pa je zelo potrlo njegovo drugo tekmovalko Emo. 

Ko je izvedela, da se bo morala od Milana posloviti, Ema nikakor ni mogla zadrževati solz, ob tem pa je novemu parčku povedala še nekaj krepkih.

"Žal ti bo," je Milanu najprej zabičala Ema, nato pa dodala, da še kar ne more verjeti, da sta se Milan in Irena tako zahrbtno obnašala kar cel teden. Ema je bila namreč vse do zadnjega trenutka prepričana, da bo prav ona izbrana. 

Utrinek včerajšnjega dogajanja na Milanovi kmetiji si lahko pogledaš TUKAJ.

Tanji je v oddaji zaupala tudi svojo težko življenjsko zgodbo; prvi partner naj bi jo zapustil in odšel z njeno najboljšo prijateljico, drugega pa je izgubila zaradi bolezni, saj ga je zadela srčna kap. 

Ema se je od Milanove kmetije torej poslovila z jeznimi besedami in solzami, ki pa se Milana in Irene, vsaj kot je bilo videti, niso kaj prida dotaknile. 

Fotografije: POP TV

Preberi še: Franko Bajc (Zvezde plešejo) PRVIČ spregovoril o svoji ljubezenski zvezi

Priporočamo tudi: "Ti si dekle, ki si ga želim" (Iskren zapis moškega, ki bi si ga morala prebrati vsaka ženska)