O M G! Zdaj je KONČNO znano, kako je Jaka Hafner (Ljubezen po domače) pristal z izbranko svojega brata

No, to pa je zanimiv preobrat. Si kaj takšnega pričakovala?

O M G! Zdaj je KONČNO znano, kako je Jaka Hafner (Ljubezen po domače) pristal z izbranko svojega brata (foto: Facebook/Jaka Hafner) Facebook/Jaka Hafner
1. 7. 2019

Si včeraj spremljala zadnji del šova Ljubezen po domače? No, če si si ogledala vsaj nekaj epizod letošnje sezone, se boš zagotovo strinjala, da gre za sezono z največ (nepričakovanimi) preobrati!

Kot že veš, se bo Jaka, maljši izmed bratov Hafner, že kmalu razveselil naraščaja, in to s tekmovalko, ki se je sprva borila za srce njegovega starejšega brata Gašperja.

In če smo se še v tem članku spraševali, kako to, da je prišlo do takšnega nenadnega zasuka, je zdaj vse jasno!

Namreč, Ana se je med snemanjem šova zelo ujela z Jakovo sestro Katarino in jo potem večkrat obiskala ter tam srečevala tudi Jako. Tole je zaupala ustvarjalcem šova: "Potem so pa iskrice skakale sem in tja." Ana pa naj bi bila tudi punca, ki si jo je Jaka že od nekdaj želel.

Si vedela to? Tako kot je presenetilo nas, je bila včeraj presenečena tudi zbrana druščina. Uau! To je bila nedvomno najbolj razburljiva sezona doslej, ki je postregla z največ presenečenji, in to do samega konca!

Preberi še: Uuuuuu! TA tekmovalka iz Ljubezen po domače je bila pred 35 leti prava LEPOTICA

Priporočamo tudi: Kako lepo! Ta tekmovalec iz oddaje Zvezde plešejo bo zelo kmalu postal OČKA