O-M-G! Slovenska zvezdnika resničnostnih šovov presenetila z novico o ZAROKI

Kaaaaaj?! Tole zdaj pa nas je vrglo s stola!

O-M-G! Slovenska zvezdnika resničnostnih šovov presenetila z novico o ZAROKI (foto: Instagram/Luka Betlehem) Instagram/Luka Betlehem
2. 7. 2019

Se spomniš Luke Betlehema, ki smo ga lahko kot tekmovalca spremljali v lanski Kmetiji, v kateri je zmago slavil Franko Bajc?

Po tem, ko sta se z ženo, s katero imata dva otroka, sporazumno razšla konec lanskega leta, je postavni Luka zdaj ponovno zaljubljen.

In ne samo to, celo zaročen!

Njegova izbranka je organizatorka Miss Bikini, nekdanja Miss Universe in tekmovalka v resničnostnem šovu Bar, Prekmurka Suzana Zeković.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Betlehem (@betlehemluka) on

"Preko prijateljev sva se spoznala na neki zabavi in mislim, da je že takrat preskočila iskrica, a nekaj skupnega se je začelo šele februarja, marca," je povedal za portal 24ur.com.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Betlehem (@betlehemluka) on

Po objavi Suzanine fotografije na Instagramu pa je potrdil tudi govorice o zaroki in za 24ur.com razkril, da se bosta poročila že drugo leto julija, in sicer v dvorcu Rakičan v Prekmurju.

Četudi je novica udarila kot strela z jasnega, smo izjemno veseli zanju ter jima iz srca čestitamo in jima želimo večno ljubezen! 💗

Preberi še: O M G! Zdaj je KONČNO znano, kako je Jaka Hafner (Ljubezen po domače) pristal z izbranko svojega brata

Priporočamo tudi: Ojoj! Tega, kar je povedala tekmovalka oddaje Ljubezen po domače, NE bi smeli slišati