Nina Radi razkrila, zakaj sta se med prazniki razšla, in zakaj je Ambrož govoril eno, ona pa drugo

Evo, to je zdaj odgovor na vprašanje, zakaj se njuna ljubezenska pravljica bere kot 'skupaj - narazen - skupaj - narazen', in nima nobene veze s komentarji, ki jih je Ambrož namenjal drugim dekletom. 

Nina Radi razkrila, zakaj sta se med prazniki razšla, in zakaj je Ambrož govoril eno, ona pa drugo (foto: POP TV) POP TV
28. 1. 2022

Nina Radi je za Svet24 ta teden podala intervju, v katerem je razkrila celotno ozadje dogajanja njene ljubezenske pravljice z Ambrožem.

Ja, vključno s tem, kaj točno se je dogajalo med prazniki, in zakaj je Ambrož medijev govoril eno, ona pa drugo ...

No, to se je zgodilo:

"Že ves čas govorim, pa me očitno nihče v medijih ne sliši: vzela sva si pavzo, da malo razmisliva in razčistiva sama pri sebi, ali je to to. Ne vem, ali sva se sploh razšla. Zdaj sva se odločila, da bova skupaj, da bova skupaj načrtovala prihodnost," je povedala novinarjem Sveta24 in dodala, da sta si tega želela oba. 

Na vprašanje, ali so k njuni odločitvi pripomogli medijski pritiski pa je povedala tole:

"Vsekakor je prisoten medijski pritisk, to ni preprosto. A še bolj so bili prisotni zlobni jeziki, ki nama niso privoščili, da sva skupaj; to se je dogajalo že na Kmetiji, mislim na Romano, pa na Karin. Odločila sva se, da bova določene ljudi popolnoma odstranila iz svojega življenja."

Slovenija ugiba, kdo je Sanjski moški, medtem pa s POP TV sporočili novico, ki je pretresla vse

Zdaj z Ambrožem nadaljujeta svojo zgodbo, popolnoma sta se znova posvetila delu na njuni skupni hišici, v prihodnosti pa si tudi želita otrok; ene punčke in enega fantka.

No, mi vsekakor navijamo zanju! 

Se spomniš Nikoline Cvek (Ljubezen na vasi)? Po snemanju šova je zabredla v težave 😞

Fotografije: POP TV