Nina (Poroka na prvi pogled) ima NOVO službo in povezana je s SEKSOM!

Uuuu, tole je pa zanimiva služba! In kot pravi Nina, ji je pisana na kožo.

Nina (Poroka na prvi pogled) ima NOVO službo in povezana je s SEKSOM! (foto: Planet TV) Planet TV
13. 4. 2022

Nina Jug, poznana iz šova Poroka na prvi pogled, je včeraj v svoji Instagram zgodbi razkrila novo službo! In ja, povezana je s seksom. Si že misliš, o čem govorimo?

Dejala je, da razkriva novo sodelovanje, v katerem bo razbijala mite in da ji je to popolnoma pisano na kožo!

"Postala sem ambasadorka za Svet užitka! Uradno bom s pomočjo Lucije in celotne ekipe razbijala mite. Pogovarjali se bomo o spolnosti, bližje bom pokazala pripomočke, govorili bomo o občutkih, kako skomunicirati kakšne stvari," je navdušeno razkrila Nina.

Andraž pred kamero delal eno, v resnici pa drugo! TO nam je povedal o ozadju svojih dejanj v šovu

Iskreno je dejala, da misli, da je to nekaj res lepega. Zaveda se, da je seksualnost še vedno tabu v naši družbi. To lahko potrdijo komentarji šova Poroka na prvi pogled, ko so je večina vtaknila v komentarje seksa z Domnom.

"Čeprav je to še vedno tabu, po moji logiki, več, ko se bomo o tem pogovarjali, bolj normalno bo to postalo," je zaključila Nina in napovedala, da bo v kratkem predstavila svoje naročilo, ki ga je izvedla na Svetu užitka.

Najprej je povedala, da gre za popolnoma diskretno pakiranje, in se ob tem pošalila, da še poštar ni vedel, kaj je dobila.

Vzela si je 6-delni komplet za vezanje za začetnike Fantasy Kit in Vibrator Top Secret za dvojno stimulacijo.

Hkrati nam je zaupala tudi svojo fantazijo, saj lahko vibrator upravljamo na daljavo preko Bluetootha. Vibrator si lahko s partnerjem vzameta na klasično večerjo, na kateri te lahko malce vznemiri. "Jaz na to gledam kot na nekakšno predigro, ki traja cel večer, in potem prideš domov in BAM! Ups, ja, čist me je že odneslo," je pripovedovala.

Nini PREKIPELO! Naši novinarki razkrila VSE o 'GROBEM' odnosu, ki ga Domen ni želel sprejeti

Kaj pa ti? Si že preizkusila med večerjo?