Na TikToku smo našli novo podrobnosti POP TV-jevega šova, ki je 100% ne bi smeli vedeti (ups)

Mnogi so tole podrobnost spregledali, a ne naša novinarka. ;) To je infromacija, ki lahko zaznamuje prihajajočo sezono resničnostnih šovov pri nas. 

Na TikToku smo našli novo podrobnosti POP TV-jevega šova, ki je 100% ne bi smeli vedeti (ups) (foto: POP TV) POP TV
1. 2. 2022

Se še spomniš Manje Šernek, katero smo spoznali v lanski oddaji Ljubezen po domače?

Manja nas na TikToku rada preseneti z zabavnimi vsebinami, ki razkrivajo tudi podrobnosti iz njenega življenja, in to je storila tudi tokrat.

Objavila je video, v katerem se je sicer primarno svojim sledilcem zahvalila za 1 milijon všečkov na TikToku, zraven pa je s sekundnim posnetkom zaslona razkrila tudi podrobnost, ki se nanaša na novo sezono resničnostnega šova Kmetija.

Toliko točno slovenske TV plačajo akterje za resničnostni šov (+kaj moraš narediti, da dobiš več)

Kot je objavila Manja, se je namreč že prijavila k sodelovanju v novi sezoni enega najbolj priljubljenih šovov pri nas, Kmetija.

Posnetek si sicer lahko pogledaš tukaj:

@budalije 2022 bo ludo🍿❤️‍🔥 hvala vam za 1M likeov, hvala da me spremljate - letos me boste še več 😂😂😂😂😂 #budalije #maniatok #millionlikes #novoletonovimozolji ♬ original sound - Mania

Zanimivo pa je, ...

... da je Manja v preteklih intervjujih priznala, da se v šov Ljubezen po domače v resnici ni prijavila sama, ampak da jo je k sodelovanju povabila produkcijska ekipa. 

Zanimivo, kajne?

"Med snemanjem Ljubezni po domače smo VSI tekmovalci živeli v hotelu" (+ 4 pikantne iz zakulisja)

Fotografije: POP TV