Kdo je Petra Zore (Znan obraz ima svoj glas)? Vse o njeni karieri in težavah s SLUHOM

Ravno spremljaš oddajo Znan obraz ima svoj glas, in se sprašuješ, kdo je Petra Zore? 😉

Kdo je Petra Zore (Znan obraz ima svoj glas)? Vse o njeni karieri in težavah s SLUHOM (foto: POP TV) POP TV
23. 9. 2019

36-letna Petra Zore, ki jo poznamo kot članico skupine Bomb Shell pravi, da ji sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas pomeni res veliko, saj je to zanjo neponovljiva izkušnja in hkrati priložnost, da širši Sloveniji predstavi sebe, skupino in seveda glasbo Bomb Shella

Kot je povedala v svoji uradni predstavitvi na spletni strani 24ur, je v glasbo zaljubljena že od malih nog.

"Pojem že od majhnega, čeprav nihče v družini ni glasbeno podkovan ali glasbeno usmerjen. Moja mami se šali, da ljubim glasbo tudi zaradi tega, ker mi je pela, ko sem bila še v trebuhu. Ko sem odraščala, je bil tukaj televizijski program MTV s svojimi videospoti, s tem sem rasla. Poleg tega je bila tudi v avtomobilu vedno glasba, radio do konca," je povedala za omenjeni portal.

Profesorica razrednega pouka med svoje največje uspehe na glasbenem področju šteje ustvarjanje avtorskih skladb: "Med največjimi uspehi je tudi moja vsakodnevna pot z mojim bandom Bomb Shell. Štiri različne osebnosti, iz različnih koncev Slovenije, ki skoraj več časa preživimo skupaj kot z našimi družinami in še kar ne obupamo," dodaja Petra, ki nam je še zaupala, česa se v sklopu oddaje najbolje veseli:

Prisluhni glasbi skupine Bomb Shell:

"V sklopu oddaje se veselim cele izkušnje. Celotnega paketa; od smeha, zabave, trdega dela, novih skladb, prijateljstev, imitacij in seveda nasvetov od žirije in naših mentorjev. Vem, da v oddaji lahko veliko doživim in se lahko tudi veliko naučim."

Kariero začela s TEM nekdanjim tekmovalcem oddaje Znan obraz ima svoj glas:

Kot back vokalistka je namreč začela pri Clemensu, nato pa je svojo pot nadaljevala v zasedbi Bomb Shell.

"Priznam, da sem malce naivno vstopila v ta svet, tako me je bobnar naše zasedbe spustil na realna tla – uspeh ne pride tako hitro, pot je dolga, ogromno dela, odrekanja. Smo dobra ekipa, imamo skupen cilj. Sicer imamo vsi še en drug poklic, potem je tu partner, družina ... A brez glasbe ne bi šlo, zato se res trudimo za to – vem, da nam bo uspelo," so zapisali na spletni strani 24ur.

Si vedela, da ima Petra Zore težave s sluhom?

"Že kot majhna punčka sem imela pogosta vnetja ušes, potem so našli še eno majhno tvorbo, pa zakrpali so mi luknjico v bobniču ... In vse to je vplivalo na moj sluh. Zato sem imela še eno operacijo, rekli so mi, da bo sluh boljši, toda na žalost to ni pomagalo. Ampak se navadiš, pač ne slišim preveč dobro na desno uho. Priznam, včasih pride tudi prav, na primer ko spim (smeh). Ampak to je del mene, to sem sprejela, upam samo, da se ne bo poslabšalo. Malce me je bilo sicer strah, da ne bi imela podobnih težav še v levem ušesu, ne predstavljam si, da ne bi več slišala ... Ampak na svetu so ljudje, ki imajo večje težave kot jaz, nimam se kaj pritoževati ..." je povedala novinarjem 24ur.

Fotografije: POP TV, osebni arhiv

Preberi še: Kdo je Eva Boto (Znan obraz ima svoj glas)? VSE, kar moraš vedeti o tej nadarjeni punci

Priporočamo tudi: Kdo je Maja Oderlap? To je vse, kar moraš vedeti, če gledaš oddajo Znan obraz ima svoj glas