Kdo je Maja Oderlap? To je vse, kar moraš vedeti, če gledaš oddajo Znan obraz ima svoj glas

Bi rada izvedela več o Maji Oderlap? Tole smo izbrskali mi.👇🏼😉

Kdo je Maja Oderlap? To je vse, kar moraš vedeti, če gledaš oddajo Znan obraz ima svoj glas (foto: POP TV) POP TV
22. 9. 2019

Diplomirana ekonomistka Maja Oderlap (36) nam je zaupala, da jo z oddajo Znan obraz ima svoj glas čaka velik izziv, ki se ga neizmerno veseli ob enem pa verjame,  da se bodo ob spremljanju njenih preobrazb ter plesnih in glasbenih točk gledalci čim bolj zabavali.

"Zelo se veselim zabavnih preobrazb, moj obraz bo kar naenkrat postal obraz nekoga drugega," je povedala simpatična Štajerka, ki je še nekoliko skrivnostna glede tega, v kaj vse se bo ob nedeljah zvečer prelevila. 

Sicer pa je to poletje skupaj s skupino Naveza predstavila tudi skladbo Nežno, ki sta jo spisala Rok Švab in Rok Lunaček. »Pesem mi je pisana na kožo. Vesela sem, da se je med nami vse »poklopilo« in da je skladba že našla mesto pri poslušalcih. Oni so vedno največji sodniki. Za njo smo posneli tudi video spot v moji domači Šaleški dolini. Prihajajo jesenski dnevi in naj jih krasijo tudi nežni trenutki,« so besede simpatične rdečelaske. 

Njena glasbena kariera:

Čeprav je diplomirana ekonomistka, ki ravno pripravlja svojo magistrsko nalogo, je glasbeno zgodbo začela v Ansamblu Štrk, nato pa pogumno stopila na samostojno pot. Je neustrašna Velenjčanka, ki je najbolj vesela takrat, ko na nastopih občinstvo z njo poje njene pesmi.

"Skladba Vem, jokala bom je v zakonski stan 'peljala' mnoge pare, pa tudi moj zadnji posnet singel Nežno občinstvo že prepeva," je povedala v svoji predstavitvi.

Prisluhnji njeni pesmi Vem, jokala bom:

Delala je v svetu radija in televizije:

Že kot študentka je namreč začela delati na radiu in televiziji VTV v Velenju, kot je povedala, pa med radijem in televizijo ne bi rada izbirala, saj obožuje oba. 

Njeno srce je oddano:

Pred kratkim je iskrico v njenem srcu prižgal Korošec Andrej Grobelnik, kot je povedala Maja, pa sta se pred usodnim trenutkom poznala že kar nekaj časa. ❤️

Fotografije: Arhiv AM, POP TV

Preberi še: Kdo je Eva Boto (Znan obraz ima svoj glas)? VSE, kar moraš vedeti o tej nadarjeni punci

Priporočamo tudi: Se še spomniš Denisa Toplaka (Kmetija)? Poglej, kaj počne zdaj