Kdo je Ana Dežman? Vse, kar moraš vedeti, če gledaš oddajo Znan obraz ima svoj glas

Te je Ana Dežman v oddaji Znan obraz ima svoj glas popolnoma navdušila? Poglej, kaj vse smo o njej 'nagooglale'. 😉

Kdo je Ana Dežman? Vse, kar moraš vedeti, če gledaš oddajo Znan obraz ima svoj glas (foto: POP TV) POP TV
22. 9. 2019

Si vedela, da je Ana v resnici hči glasbenice Elde Viler? 😍

Kot je povedala v intervjujih, je kot deklica odraščala z mamino glasbo, ter jo velikokrat tudi spremljala po nastopih. Na začetku njene glasbene poti ji je mama ponudila nič koliko nasvetov, zdaj pa sta skupaj tudi že stopili na oder in zapeli v duetu.

Poglej si njun nastop iz leta 2009:

Ana, ki je sicer priznana operna pevka, ki je s številnimi predstavami gostovala tudi v tujini, je večkrat poskusila tudi na Emi. In če je njena kariera bogata, je njena akademska pot preprosto za-ni-mi-va. 

Po izobrazbi je namreč univerzitetna diplomirana teologinja, v tem času pa končuje še študij na Akademiji za glasbo, kjer je svoj čas posvečala opernemu petju. In ko bo to narejeno, kot pravi, bo nadaljevala z magisterijem. 😍 

Ana je mamica dveh otrok

Glasbenica ima dva otroka, Klaro in Martina. Njen najljubši del dne je jutro, ko "Ko otroka odpeljem v vrtec, si vzamem čas za kavico na balkonu, kjer se mi včasih pridruži tudi mama. In mislim, da je čas brez skupne kave (z mamo), izgubljen čas," je povedala v svoji predstavitvi na strani oddaje in dodala, da se ko ji čas dopušča, najraje druži prav z njima.

"/V prostem času/ Se odpravim na igrišče ali v naravo z otrokoma, kolesarim, tečem, poleti sem najraje na morju ali kjerkoli ob vodi, sicer pa sprehodi na bližnji hrib itd."

Je tudi zaprisežena 'nasprotnica' družabnih omrežji, zato jo boš na Facebooku in Instagramu iskala zaman. No, morda pa se to med šovom spremeni. 😉

Fotografije; POP TV, arhiv AM

Preberi še: Kdo je Eva Boto (Znan obraz ima svoj glas)? VSE, kar moraš vedeti o tej nadarjeni punci

Priporočamo tudi: Se še spomniš Denisa Toplaka (Kmetija)? Poglej, kaj počne zdaj