Gledaš Kmetijo? Poglej, katero znano Slovenko je v preteklosti osvojil Rene Šantič

Na to 👇🏼 smo že skoraj pozabili. 🙊 Še dobro, da smo našli fotografije. 

Gledaš Kmetijo? Poglej, katero znano Slovenko je v preteklosti osvojil Rene Šantič (foto: POP TV) POP TV
27. 9. 2019

Če morda še ne veš, se tekmovalec letošnje sezone Kmetije Rene Šantič v resničnostni šov ni podal prvič, saj je leta 2015 že sodeloval v šovu Bar, ki so ga tedaj predvajali na Planet TV.

Prav tam pa se je vnela simpatija z znano Slovenko, sicer nekdanjo Miss Bikini in nekdanjo finalistko tekmovanja Miss Universe, Suzano Zeković. Rene in Suzana sta v Baru pritegnila pozornost gledalcev in medijev, in to ne le zaradi sladke ljubezni prvih skupnih dni.

Če si gledala šov, se morda spomniš tega ...

Pred (in za) kamerami sta preživela nekaj romantičnih trenutkov, Rene pa je ob njegovem odhodu iz šova priznal, da je Suzana njegova simpatija. 'Vse, kar se je zgodilo med nama, je bilo spontano. Ujela sva se tako vizualno kot tudi karakterno, kaj se bo dogajalo naprej, pa bomo še videli,' je tedaj povedal v oddaji.

Konec ljubezni ni bil prav nič romantičen

No, njuna ljubezen se je na koncu končala malce manj romantično, kot pričakovano, saj naj bi se po Renejevem odhodu Suzana pozabavala z njunim sotekmovalcem Joelom, kar naj bi ji postavni mišičnjak tedaj zameril. 

Po zaključku šova sta tako stike prekinila, kot je povedal pa med njima zdaj ni nobenih zamer več.

Rene v življenju sicer počne TOLE:

Sicer pa je Rene že v Baru priznal, da se navdušuje na fitnesom. Čas po tem, ko se je njegova pot pred kamerami v letu 2015 zaključila, ga je naša novinarka vprašala, s čim se v življenju ukvarja, in povedal ji je tole: "Fitnes ni samo vadba, je način življenja. Jaz vadbi vsak dan posvetim dve uri, fitnesu pa ves dan, saj to vključuje tudi način prehrane.

Aja, pa še tole ... Rene je ob vstopu v šov priznal, da je zdaj samski. 😉

Fotografije: Primož Predalič, arhiv AM

Preberi še: OMG! Iris Mulej je pokazala svojo PRELEPO sestro (in ja, vsaj tako 🔥 je)

Priporočamo tudi: Awwww! To naj bi bila srčna izbranka prelepega Domna Valiča 🥰