Čeprav je Tanja B. (Kmetija) spregovorila o smrti mame, TEGA zagotovo še ne veš

Pred kamerami vesela, v resnici pa Tanja Balabanić, tekmovalka letošnje Kmetije, za seboj nosi težko zgodbo (smrt, finančne težave, nosečnost). 😞 Tanja, mislimo nate! 💪🏼

Čeprav je Tanja B. (Kmetija) spregovorila o smrti mame, TEGA zagotovo še ne veš (foto: POP TV) POP TV
5. 10. 2019

Tanja Balabanić je 34-letnica, ki je v resničnostni šov Kmetija vstopila z veliko samozavestjo. Kljub odločnim besedam in širokemu nasmehu pa ima temnolasa Vrhničanka za sabo težko preteklost.

Že kot deklici sta s sestro izgubili mamo, zaradi finančne stiske doma pa je že kot mlada najstnica začela delati v gostinstvu, ki ji je pri rojstnih petnajstih pomagalo okusiti samostojnost.

Tanja je pri komaj treh letih izgubila mamo, kot nam je povedala, pa je takrat skrb zanjo prevzela pet let starejša sestra. "Ta izkušnja me je najbolj zaznamovala," svojo pripoved začenja Tanja in nadaljuje, da si je večkrat želela, da bi bila v določenih trenutkih njena mama prisotna.

"Zdi se mi, da bi bilo včasih lažje, če bi bila ona zraven, če bi me objela ..., ampak tako je moralo biti," nam je pred časom povedala Tanja, ki sicer ve, da jo mama v neki drugi obliki spremlja vedno in povsod. "Po mamini smrti je kopanje, preoblačenje in preostalo skrb zame prevzela takrat oseminpolletna sestra, zaradi česar je moj materinski vzor," se spominja Tanja in nadaljuje, da je bila prav omenjena navezanost v letih njunega odraščanja za sestro nekoliko obremenjujoča.

"Nikamor ni mogla brez mene. Tudi če je šla sama iz hiše, sem naredila celo dramo in verjamem, da sem bila zaradi tega naporna," dodaja Tanja, ki danes odnos s sestro označuje kot neopisljiv. "Marsikdo tega sploh ne razume, s sestro se slišiva vsak dan, deliva si pravzaprav vse," pove Tanja, ki je obenem tudi izredno ljubeča teta.

Te morda zanima tudi: Se še spomniš Denisa Toplaka (Kmetija)? Poglej, kaj počne zdaj

"Kdor me pozna, ve, da obožujem otročke. Sama si ne želim samo enega, ampak več otrok. Želim si ogromno družino, čeprav sem že malo starejša," je svoje sanje še opisala Tanja. Poleg starejše sestre ima Tanja tudi brata, ki pa ne živi v Sloveniji.

"Smo v stikih, ampak samo prek Facebooka ali Skypa. Pri nas ni denarja, v njegovi družini tudi ne, zato se ne videvamo," pove Tanja. Prav izkušnja iz zgodnjega otroštva pa je zaznamovala tudi Tanjino najstniško življenje. Kot nam je potrdila pozitivna temnolaska, se je v teh letih veliko pretepala, razlog za takšno obnašanje pa vidi v pomanjkanju pozornosti.

"Oče se je res trudil, vendar sem očitno hotela več pozornosti, tudi tisto za nazaj, ki je nisem dobila kot deklica. Res je, veliko sem se pretepala in nisem ponosna na to, ampak glede na to, da sem odrasla v pošteno punco, sem vesela, da sem takšna, kot sem," pojasnjuje Tanja, ki se zaradi pretepov nikdar ni znašla v resnejših težavah.

Sicer pa je pred kamerami resničnostnega šova Bar, v katerem je nastopila leta 2015, v igri 'flaša resnice' priznala tudi, da je bila kot najstnica noseča.

Tedaj ji je sotekmovalec Nejc zastavil kočljivo vprašanje, ali je bila v že preteklosti noseča, ta pa je na vprašanje pritrdilno odgovorila.

V spovednici je Tanja takrat priznala, da je bila v preteklosti noseča enkrat samkrat, in to z njenim prvim fantom, ko jih je štela komaj 15. 

Fotografije: Primož Predalič, Planet TV printscreen, POP TV

Preberi še: Gledaš Kmetijo? Poglej, katero znano Slovenko je v preteklosti osvojil Rene Šantič

Priporočamo tudi: Kdo je Petra Zore (Znan obraz ima svoj glas)? Vse o njeni karieri in težavah s SLUHOM